2777
2789
مطمئنی؟؟گوشی گرون قیمت و دوربین محور شیائومی یعنی 13t pro اینجوری😂قیمتش هم ۳۵ میلیونهدر حالی که گوش ...

نمیگم بدون استثنا همشون عالین که

من خودم ترجیحم همیشه سامسونگه ولی شیائومی های میان رده که قیمتشون خیلی پایینه دوربینشون با سامسونگای گرون برابری میکنه

این خریدارم دوربینش مشکل داشته وگرنه باید مشخصات گوشیو چک‌کنی ببینی سالمش چند مگاپیکسله

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

خیلی هم خوبه.من دارم خیلی راضیم

حساب کن بین fe و شیاعومی مسخره همین شیاعومی انتخابم بود 

نمی‌دونم شاید من قبلاً گوشی خیلی خوبی داشتم دیگه همچنین گوشیایی برام جالب نیست

ایشالله خیرش ببینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگم بدون استثنا همشون عالین کهمن خودم ترجیحم همیشه سامسونگه ولی شیائومی های میان رده که قیمتشون خی ...

۳ نفر گوشیشون اینجوری شده از ۸ خریدار تو دیجی کالا!!

جدا از اون کدوم شیائومی میان رده دوربین با کیفیت داره؟

الان بهترین دوربین شیائومی(در بخش گوشی های میان رده و قاتل پرچمدار) مال 13t pro هست که اون هم از s23 fe یعنی میان رده سامسونگ شکست خورده

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

حساب کن بین fe و شیاعومی مسخره همین شیاعومی انتخابم بود نمی‌دونم شاید من قبلاً گوشی خیلی خوبی داشتم ...

Fe الان خیلی خفنه.مثلا رقیب s23fe که شیائومی 13t pro و آیفون ۱۳ هستش.ویژگی های شارژ بیسیم معکوس،ضد آبی صددرصدی،پردازنده پرچمدار،دوربین قوی و لنز تله فوتو و کلی چیز دیگه هست که نه شیائومی دارتش نه آیفون در حالی که مال سامسونگ از همه شون ارزونتره 

۳ نفر گوشیشون اینجوری شده از ۸ خریدار تو دیجی کالا!!جدا از اون کدوم شیائومی میان رده دوربین با کیفیت ...

شیائومی تی یازده پرو چند سال پیش اومده دوربینش 108 مگاپیکسلیه

بعد همین سامسونگی که شما میگی 50 مگاپیکسله😐😐

باتری تی یازده 5000 میلی امپره

سامسونگ شما 4500

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

شیائومی تی یازده پرو چند سال پیش اومده دوربینش 108 مگاپیکسلیهبعد همین سامسونگی که شما میگی 50 مگاپیک ...

شما به مگاپیکسل نگاه میکنی؟؟اگه اینجوریه آیفون ۱۶ پرو مکس عکس هایی میگیره که s23 ultra رو له میکنه در حالی که لنز اصلی s23 ultra دویست مگاپیکسله اما لنز اصلی آیفون ۱۶ پرو مکس ۴۸ مگاپیکسل!

شیائومی تی یازده پرو چند سال پیش اومده دوربینش 108 مگاپیکسلیهبعد همین سامسونگی که شما میگی 50 مگاپیک ...

همین تی ۱۳ پرو لنز اصلیش ۵۰ مگاپیکسله اما از لنز تی ۱۱ پرو خیلی قوی تره

از لحاظ باطری هم با پردازنده اگزینوس ۲۲۰۰ کم مصرف تونست اون رو اوکی کنه.

واسه گیم هم برای اینکه توی کیفیت و روانی کم نیاری میتونی اون رو خاموش کنی

شیائومی ۱۳ تی پرو بدنه‌اش پلاستیکیه اما سامسونگ شیشه و فلزه که خیلی خوش دست ترش کرده