2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گفتم چون اشناس تو اینستا دیدم حتما استوری هم بود

قبلاً عکس دخترشو گذاشته بود فیک نیست

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

یه بلاگره عزیزم تو اینیستاگرام فیکه

خاک تو سر من که عکس خودمو گذاشتم وقتی همه فیک میزارن 😕😔😂

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

خواهرمن این فیکه یه بلاگره فالووراشم پایینه استوری اینا میزارهپبجشو ندارم مگرنه بهت میدادم خودم یادم ...

هعی

اینم فیکه پس😕