2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه کوچیک دارین

60 بازدید | 9 پست

بچم ۱۱ماهشه شبا خیلی دیر میخوابه حدود ساعت ۱ و تیم یا دو اونم با بدبختی میخوام دیگ شب زود بخوابه هم واسه رشدش هم این ک من طاقت نمیارم تا ۲ شب 

روزا دو بار خواب یه ساعته داره ۱۲ و نیم تا ۱ و نیم و

۵و نیم تا ۶ و نیم دیگه هم بعدش نمیزارم بخوابه امروز به زور ۱۰ خوابوندم ولی ۱۱ و نیم بیدار شد و تا الان بیداره قصد دارم صبحا هم زود از خواب بیدارش کنم مثلا ساعت ۸ روزا ساعت ۱۰ یا ۱۰ و نیم بیدار میشه خودش... توروخدا راهی دارین خسته شدم.... و این که شبا چراغا رو خاموش میکنم تو خاموشی مطلقیم باز نمیخوابه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه اصلا نخوابه که اذیت میشه چرت روزانه رو باید داشته باشه

من دختر بزرگم وقتی بچه بود هم روز رو میخوابید شبم راحت میخوابید ولی دختر کوچیکم وقتی روز میخوابید شب اذیت میکرد بعد من روزا سرگرم میکردم که نخوابه شب از ساعت ۱۰ میخوابید الانم ۶ سالشه ساعت ۱۰ انگار کوکش کردن واسه خواب خودش میره تو اتاق میگیره میخوابه  

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش