2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 8296 بازدید | 238 پست
خیلی واضحه به جواب تاپیکت رسیدم. شما به خودت خیانت کردی. صرفا به خاطر پول زنش شدی با خودت گفتی بعدا ...

ببین به خدا واگذاری میکنم به خاطر تهمت هایی که زدی امیدوارم تو بدترین شرایط گرفتارتر کنه ، اتفاقا من وقتی شوهرم اومد خواستگاری هیچی ازش نخواستم اونم اول که اومد گفت هیچی ندارم ، چند ماه بعد عقد یهو اومد گفت کارخونه دارم ، خدا خودش شاهده و جواب تهمتتت رو زود میگیری شک نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین به خدا واگذاری میکنم به خاطر تهمت هایی که زدی امیدوارم تو بدترین شرایط گرفتارتر کنه ، اتفاقا من ...

من تهمت نزدم اول ازت سوال کردم جواب تایید دادی که اینو گفتم

عقده هاتم ببر جای دیگه خالی کن عین خاله زنکا نشستی یه گوشه نفرین میکنی

من تهمت نزدم اول ازت سوال کردم جواب تایید دادی که اینو گفتمعقده هاتم ببر جای دیگه خالی کن عین خاله ز ...

شکر خدا مثل تو نیستم و هیچ عقده ای ندارم ، چون گفتم پولداره بهت فشار اومد و خواستی نیش بزنی ولی من از این زنا نیستم ، معتقدم جواب هر ناحقی رو خدا به بدترین شکل ممکن میده ، واسه همین یه عده زیبان یه عده زشت ، یه عده فقیرن یه عده دارا 

خب بعد از اینکه ماندگار شدی مادرتم می‌بری به نظرم یه جورایی همسرت حق داره

اینا فتنه های مادر شوهرمه ، چون شوهرم اموالش زیاده میخوان بچه نداشته باسه تا بعد فوتش برسه به خودشون ، خود مادر شوهرم یبار اون اوایل گفت 

شکر خدا مثل تو نیستم و هیچ عقده ای ندارم ، چون گفتم پولداره بهت فشار اومد و خواستی نیش بزنی ولی من ا ...

خواستگارایی که من دارم صدتای تو و شوهرتو میخرن میفروشن نانازی فشار کجا بود برو دنبال بازیت 💅🏻😌

نه فقط کوته فکرایی مثل تو رو نفرین کردم

اسی من از اول تاپیکت بودم پیامارم همه خوندم.خیلیا منطقی باهات حرف زدن بهشون پریدی و گفتی حالیتون نیستو فلانیتو این حرفا...

کسی که برای تاپیکت وقت گذاشته و اومده نظر میده تو باید احترامشو نگه داری.

ینی توی مجازی هم نمیتونی الکی احترامِ بقیه رو نگه داری؟

من توی تاپیکم تهمت و فحش هم دادن چون مخالف بودن ولی به خودم اجازه ندادم باهاشون دعوا کنم چون فک کردم همینکه اومدن توی تاپیکم و برام وقت گذاشتن خیلیه.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...