2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 12159 بازدید | 322 پست
شما باز پرسی؟ جمله بندیم رو بخون گفت دوست ندارم ،منم گفتم هر وقت جفتمون اوکی شدیم میاریم

خب ایشون الان میگه من هیچوقت اوکی نیستم پس بنا به حرفی که زدی که جفتمون اوکی شدیم هرگز اوکی نمیشیم 

تعجب میکنم چطور دلیلشو نپرسیدی ازش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین دیگ زورگوهس برامنم دلم نمیادمیگم بچم چی میشه بین کش مکش ها

آخه بی بچه ک نمیشه فردا ک نشد یه عیبم می‌زاره روت و طلبکارم میشه

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
چند سالتونه هردو؟یکم زمان بده، آقایون از مسئولیت بچه و مخارج و کلا تغییر وضعیتی پایدار میترسن.حالا ش ...

نمیتونم دیگه صبر کنم ، ما وضع مالیمون عالیه ، اونقدری عالی که خرج بچه این و اون رو میدیم

متاسفم برای تربیتت ، اگه اینجوری بودم تو سن کم با هر کسی شوهر میکردم ، موقعیت من مثل تو نبوده جانم

تربیت؟همه دارن با آرامش میگن متوجه نمیشی لازمه که یکی بهت بگه تو فارسی معنی این دو تا جمله یکیه. موقعیت من مثل تو نبوده جانم یعنی چی والا که شوهرت عاقله بچه نمیخواد 

خیر من فکر کردم شما راهنمایی میخوای و سوال کردم که دقیق تر متوجه بشم.خیلیا در شان خودت بهت گفتن نبای ...

خدا خودش جواب امثال تو رو میده من خودمو اذیت نمیکنم 

نمیتونم دیگه صبر کنم ، ما وضع مالیمون عالیه ، اونقدری عالی که خرج بچه این و اون رو میدیم

پس بهتره از مشاور کمک بگیری، اول خودت برو و بعد کم کم همسر هم بیاد، قطعا یه ترس و مشکلی تو وجودش هست

ببین من و همسرم هم توافق کردیم بچه نداشته باشیم، حدود ۱۶ سال ازدواج کردیم الان یکسالی هست دوتایی ب این نتیجه رسیدیم ک یه بچه داشته باشیم

واقعا تصمیم دو طرفه است باید بتونی راضیش کنی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آخه بی بچه ک نمیشه فردا ک نشد یه عیبم می‌زاره روت و طلبکارم میشه

خودش نمیخواد نمیتونه عیب بزاره ولی اطرافیان میگن ک چرانمیاری یادکترخوب بروفلان خیلی حرف میشنوم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خبببب پس یهو جوری میگیره ک خودتم متعجب میشی.غصه نخور بابا..بنظرم استرس بارداری بگیری سریع میشی.طبیعی ...

بابا چی میگین شماها .واقعا شما خونه خراب کنین شوهر اسیبچه نمیخواد راه دارین یاد می‌دیم دو روز دیگه اسی میاد تاپیک میزنه شوهرم محل بچه نمی‌زاره خونه نمیاد بوی عطر میده حس خیانت دارم همین شماها شوهرشو نفرین میکنین

ودا چرا امروز همه استارتر ها بهت گیر میدن😂دو سه تا تاپیک رفتم الکی گیرشون به تو بوده

هر وقت تاپیکام مجددا وایرال میشه و چند جا منشنم میکنن یهو اینجوری میشه!

واقعا علتش رو نمیفهمم.

یکی میگفت حس میکنن محبوبی و همین حس(توهم) باعث تحریک حسادتو خشم بعضیا میشه و میخوان یه جوری زهر بریزن! هم نمیخوام این حد از مرض رو تو جامعه بپذیرم هم میبینم یه جورایی با منشنا همزمانه. هرچی هست نشونه نهایت بدبختیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.