2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 8145 بازدید | 237 پست
این دوستمون مشکلش فراتر از بچه دار نشدنه ولی از اول کامل نگفته بقیه رو بابت اینکه علم غیب ندارن سرزن ...

🤔🤔🤔 خیلی خوبه که آنقدر راحت همه رو قضاوت میکنید واقعا 

جواب های ، هوی هست عزیزم ، اینا آنقدر باهاشون بد رفتاری شده که فکر میکنن تا یکی تاپیک میزنه باید بیا ...

نمیدونم ولی احساس کردم همون صفحات سوم‌چهارم اینا بود بحثِ تاپیک عوض شد.

خیلیا میتونستن راه حل خوب بدن ولی نشد

میخوای فردا هم تاپیک بزن ولی دیگه فردا هر کسم حتی چیزی گفت جوابشو نده میبینی اون وسطا یه جوابای خوبی میگیری

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی احساس کردم همون صفحات سوم‌چهارم اینا بود بحثِ تاپیک عوض شد.خیلیا میتونستن راه حل خوب بدن ...

نی نی سایت چون از هر قشر و با هر سطحی هستن همینه ، منم به خاطر کسی خودمو عوض نمیکنم

مادرشوهر من صبح تا صبح وامیسته جلو در سرکه میده به شوهرم که میل جنسی نداشته باشه، مشکل زندگی من مادر ...

خب منم همینو میگم اینو حل کن با این وضع بچه هم بیاری بیچاره میشه و خودتم کامل گیر میفتی

با یه مشاور حرف بزن

رو آرامشتم کار کن اینجا به صدنفر پریدی یعنی وضع عصبیت خرابه قبول کن به منظور سرزنش نمیگم مستقیم  روی تخمدانها اثر میزاره و باعث نازایی میشه سنت کم نیست خیلی باید مراقب باشی

🤔🤔🤔 خیلی خوبه که آنقدر راحت همه رو قضاوت میکنید واقعا

چه قضاوتی میگم از اول کامل توضیح ندادی شوهرت چرا نمیخواد مگه خودتم همینو نمیگی؟؟؟؟

یه کم آروم باش خوب بخون یا اصلا کلا تاپیکو ببند برو بخواب

خب منم همینو میگم اینو حل کن با این وضع بچه هم بیاری بیچاره میشه و خودتم کامل گیر میفتیبا یه مشاور ح ...

جالبه چند نفر دیگه اومدن هر چی از دهنشون دراومده گفتن بعد من شدم بد ، شما اگه منو می‌شناختیم اینجوری نمیگفتی ، مهمم نیست ، خدا بر همه چیز عالم است

چه قضاوتی میگم از اول کامل توضیح ندادی شوهرت چرا نمیخواد مگه خودتم همینو نمیگی؟؟؟؟ یه کم آروم باش خو ...

جمله هات رو فردا صبح که سر حال شدی بخون ، بعد ببین اینجوری حرف زدن درسته یا نه 

چه قضاوتی میگم از اول کامل توضیح ندادی شوهرت چرا نمیخواد مگه خودتم همینو نمیگی؟؟؟؟ یه کم آروم باش خو ...

من میگم روز اول گفت بچه نمیخواد ، تو میگی اعتماد شوهرش از بین رفته؟ 

من میگم روز اول گفت بچه نمیخواد ، تو میگی اعتماد شوهرش از بین رفته؟

وااای خودت داری میگی مادرشوهرت تو گوشش مزخرف میگه این اعتمادشو از بین میبره یا نه؟

بعد نصف همین واکنشا رو که البته قبول نمیکنی بده نشون بدی اون باقی موندشم نابود میشه و فکر میکنه حرف مادرش درسته😐

اگه اینجوری نیست من نمیدونم دیگه همون برو یواشکی گولش بزن شاید شدهر چی صلاحه

البته بگم خیلی خوب موندم دکتر رفتم سن فیزیولوژیکیم ۲۴ ،۲۵ بود

خب گلم اگه بعداً بچه آن نشه خدایی نکرده اون طلبکارم میشه 

یه فکر اساسی بکن

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔