2777
2789
عنوان

بچم نه درس میخونه نه ولم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
تو رو خدا من چکار کنم از شدت ناراحتی دست و پام میلرزه

والله چی بگم راهکاری ندارم  خودمم موندم بچه من لجباز نیست ی جوره دیگه اذیتم می کنه با بازی گوشی بیش از اندازه سن اش

سعی می کنم از راه مهربونی پیش برم هم نتیجه نداشته  🥲

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
عزیزم ایراد از من الان من چکار کنم مشاوره هم بردم میگه بهش کم محلی کن داد میزنه بگو نمیشنوم ولی بچه ...

مادر ك نبايد اينقدر از بچه بترسه، بچه جرات كنه نامعقول اذيت كنه!

پيش مشاور درست حسابي بريد.

تنبيه تشويق وعظ كنيد

روي كاغذ مينويسيد ميزنيد يخچال

هر رفتار اشتباه يك ضربدر..٥ تا بشع

محروميت..از بازي، تيوي.مهموني.غذاي مورد علاقه و خوراكي..

درس خوندن وظيفيشه سر كلاس گوش ميدع

نفهميد از معلم ميپرسه

به هيچ عنوان كمك نمكيني..حتي اگر همه تكاليفش بمونه

بهش پايبند باشيد حتي اكر اينقدر جيغ بزنه ك تارهاي سونيس پاره بشه….همه چي زندگي كنسل كنيد

يكماع به اين قانون پايبند باشيد

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درك ميكنمچون شغلم مرتب هستدوتا دارم اتفاقابچه اي سر مادر داد ميزنه، يا فشار ميده و رفتار شبه كتكفقط ...

شما درست میفرمایید   

اما بچه ها متفاوتن 

تربیت بچه های لج باز  بازیگوش خیلی سخته

مثلا بزنم ی برادر کوچیک من ی بار بهش می گفتم دستت بشور تمیز

دیگه ندیدم نشوره

فقط کافی بود بهش بگم چی خوبه چی خوب نیست

پسر خودم  باز خوب بود یکی دو بار می گفتم

اما دخترم میدونه کارش اشتباهه  و تنبیه میشه یا قهر یا با بی محلی یا.. 

اما کار خودش و انجام میده

شرائط مشاوره هم ندارم

کلی اذیتم  نمیدونم چه رفتاری داشته باشم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
شما درست میفرمایید اما بچه ها متفاوتن تربیت بچه های لج باز بازیگوش خیلی سختهمثلا بزنم ی برادر کوچ ...

تفاوت بچه هارو ك همه ميدونيم

مشخصه.

اما رفتار ك استاتر تعريف ميكنه

فقط نشونه بها دادن و بي قاعده بار اومدن اين بچه است.

با لج بازي متفاوت هست..

كلي مشاور انلاين

روي اسنپ دكتر و دكتر ساينا و غيره هست

با قيمت خيليي كم

💕