2777
2789
عنوان

خواستگارررر پررو 😨

185 بازدید | 14 پست

بچه ها اقایی که میاد با شما خواسته شو مطرح میکنه و شما میگید نه چه لزومی داره بره محل کار پدرتون و اجازه خواستگاری بگیره؟ به نظرتون باید چه واکنشی نشون داد؟؟

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بودم میرفتم اگه واقعا از طرفم خوشم اومده بود 😁

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

خیلی مشتاقه. نمیخواد شما کاری بکنی. پدرتون جواب منفی بدن بهشون.

مشکل اینه پدرم تا قبل دیدنش گفت رد میکنم 

ولی وقتی دیدتش عوووض شده میگه نه باید بیاد حرفاشو بزنه 

اه😑

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

حتما گفته میرم ب باباش میگم ک بابات راضیت کنه

بچه ننه 

دوست دارم زنگ بزنم فحش بارونش کنم 

واقعا دوست داره نمیخواد از دستت بده ولی سمج

هعی

هم آدم جسور و شجاعی هست و معلومه خیلی دوست داره من بودم جواب مثبت میدادم

من حوصله خودمم ندارم وای چه برسه به شوهر😨

یه عالمه درسسس کتابا و جزوه هارو میبینم دوس دارم بکشم خودمو