2777
2789
عنوان

روزمرد کیه چی میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همسرعزیز ومهربان وخدابیآمرزم روزه میگیرم وقرآن میخونم هدیه من به امید دلم ....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
والل من که حال ندارم بهش فکر کنم 😂😂 تهش چیزی نمیخرم یه کیک براش میخرم 🤪🤪

خیلی قشنگه اینم با گل و اینا ولی خیلی ازمردا گل‌ مل و اینا ندوس

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
برای همسرعزیز ومهربان وخدابیآمرزم روزه میگیرم وقرآن میخونم هدیه من به امید دلم ....

روحشان شاد 🥲🥲🥲

چقدر غمگین بود کامنتتون

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
خیلی قشنگه اینم با گل و اینا ولی خیلی ازمردا گل‌ مل و اینا ندوس

من شوهرم گل طبیعی هم دوست داره ولی برا مناسبت به خودش تا حالا ندادم 😂 میخرم براش بعدم میزارم تو گلدون خودم لذتش میبرم 😂

شوهرم میدونه من خیلی مناسبتی نیستم، همین که حواسم باشه یه شام خوب هم بهش بدم اوکیه 

اره ، البته ی لی دیروز براش خریدم ولی مثل دخترا میمونه سه تا لی نو داره دو تا پارچه ای ی کتان میخوای ...

😂😂😂😂بخدا برعکس شده نمیدونم چرا مردا اینطوری شدن