2777
2789

من با شخصی در ارتباطم 

ایشون ۲۵ روز سرکاره یه شهر دیگ 

یه هفته میاد پیش خانوادش 

اون یه هفته ای که میاد از اولش تا آخر 

زیاد محل به من نمیذاره 

جواب پیاما منو نمیده بعد میگم چرا جواب ندادی میگه ندیدم گوشی تو ماشین بود حواسم نبود حواسم به بچس 

زنگ که اصلا 

حسابی درگیر خانواده و بچه داداششو و رفیقاشه 

بعد دوباره میره سرکار یاد من می افته 

هر بار که میاد ما دعوا داریم 

نمیدونم چکار کنم واقعا جواب درستی ام بهم نمیده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شرایطش پیچیدست شاید و زمان کافی نداره ولی خب بازم این دلیل منطقی ای نیست چون کسی ك میره تو یه رابطه اونم به یه خانم باید درک اینو داشته باشه ك تایم بزاره و ... 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

پس اشتباه میکنید من جای شما باشم فکر و انرژیم درگیر همچین آدمی نمی کنم انرژی و وقتت هدر نده بذار رو خودت درست شغلت پیشرفتت مطمئن باش هرچی پیشرفت کني با کسانی آشنا میشی که فهم و شعور بالاتری دارن و برات ارزش و احترام قائل هستند اینو بدون هرکسی ارزش نداره بیاریش تو زندگیت و هر رفتاری دلش خواست باهات بکنه

پس اشتباه میکنید من جای شما باشم فکر و انرژیم درگیر همچین آدمی نمی کنم انرژی و وقتت هدر نده بذار رو ...

دقیقا درسته دلم میخواد یه پیام بدم بهش تا بترکه 

ولی آخه هر چی بگم انگار خودم ترکیدم از اینکه توجه نکرده بم

من کلا تصمیم گرفتم چه زمانی که میاد چه زمانی که سرکاره بهش محل ندم

خوب به نظر خودت ارزش داره وقتت بذاری برای همچین کسی این بدون مردها عوض نمیشن همین که میبینی هستن و بعد ازدواج حتی چند درجه بدتر هم میشن از من به شما نصیحت، کسی رو وارد زندگی تون کنید که کنارش احساس آرامش می کنید

دقیقا درسته دلم میخواد یه پیام بدم بهش تا بترکه ولی آخه هر چی بگم انگار خودم ترکیدم از اینکه توجه نک ...

عزیزم این فقط یه رابطه دوستی هست ایشون اخلاقشان همینه وقتی همش احساس بد داری حالت از رفتارهاش بد میشه ناراحت میشی همش با رفتارهاش آزارت میده چرا ادامه میدی داری خودآزاری میکنی ، همسرت نیست که مجبورباشی تحملش کنی