داداشم فهمید قهر کردم دلیلش رو گفتم که چون مادرشوهرم اینا همش خونمون بودن قهر کردم اونم با اینکه حق رو به من داد ولی گفت اگر اومد دنبالت برو، سر شب شوهرم اومد جیگر اورده بود(دقیقا هفته پیش این موقع بود که من جیگر میخواستم شوهرم دعوا راه انداخت) گفت بیا جلو در بخوریم و داداشم باهام اومد پایین گفت اگر برای به دست اوردن دلش و عذرخواهی اومدی اداب و رسوم خودش رو داره همینجوری نمیشه و ما نمیذاریم خواهرم برگرده. منظورش این بود گل و شیرینی بخر بیار ولی در لفافه هم منظورش این بود که خواهرم برمیگیرده😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه ها از اینکه شوهرم خوابید خیلی ناراحتم یعنی یهو مودم اومد پایین و احساس ناراحتی کردم ولی نمیدونست ...
حرفهاتو حتمااا باایشون بزن. تا حرف نزنی نمیدونه که. با مکالمه خوب و دوستانه. اخه فکر کرده شاید هنوز مثل روزای قبل بی هیجانی. نمیدونن که چه گل دختری شدی 🌸
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
@niniyar_1   سلام شما مسیول پاک کردن تاپیکها هستین درسته؟ ایشون اینجا حرفهای مختلف از زندگی شون زدن میشه لطفا پاک کنید
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
به خودت و همسرت زمان بده ،دستمونم که میبره چند روزی زمان میبره که ترمیم بشه ،الان وقت گلایه نیست به چیزهای خوب فکر کن ،شاید اصلا همسرت فکر کردن مثل قبل تمایل زیادی نداری و دلش نخواسته اذیت بشی ،همیشه فکرت رو به سمت چیزهای خوب ببر ،از ناراحتی هات تو وقت مناسب صحبت کن و اجازه نده روی هم تلنبار بشن تا به نقطه ای برسی که همه چی از دستت در بره ،همسرت هم این مدت خیلی خسته شده و بالا و پایین عای زیادی رو تجربه کرده همیشه به این فکر کن که حرف های نگفته رو همیشه میشه زد اما حرف هایی که نابجا گفته بشن باعث دلخوری و اعصاب خوردی میشن ،همسرت دیشب تمام سعیش رو کرد که این رابطه رو ترمیم کنه و خوشحالت کنه میدونم خوابیدنش تو ذوقت خورده اما زندگی رو مدار واقعیت میچرخه نه صرفا دلخواسته های ما
خیلی وقت ها اضطراب گزینه های زیادی رو به ما میده که هیچ کدومش هم درست نیستن !یه تکنیکی که دارم تمرینش میکنم اینه که قبل از عصبانیت و دلخوری یک ثانیه قبلش رو ببینم و بتونم احساسی رو ببینم که اون پشت قایم شده و به شکل خشم یا غم خودش رو داره نشون میده ،تمرین کن شنونده ی خوبی باشی برای همسرت و ایشون رو هم به همین سمت ببری ،سعی کن وقتی چیزی برات تعریف میکنن کنجکاو بمونی و اجازه بدی بحث رو اون جوری که میخوان ادامه بدن تا با ذهنیتشون آشنا بشی خیلی وقت ها سوگیری های ذهنی ما اصلا اجازه نمیدن حرف های طرف مقابلمون روبشنویم و اغلب اوقات با صدای ذهنی خودمون مسائل رو میشنویم که ریشه در صدای والدینمون دارن در کودکی ممکنه سرزنشگر یا پرخاشگر باشن ،یکم تو تایپ رسوندن مفهوم برام سخته اما خب تو پادکست جافکری قسمت های محمد جواد فروزان نژاد خیلی خوب این مهارت رو توضیح داده