2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 33266 بازدید | 861 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم دکتر خوشگلم.منم تاحالا بصورت اتفاقی چندتا ازتاپیکاتو خوندم..الهی همیشه خوشحال وموفق باشی ت ...

منم دو مرتبه گفتم تاپیکشون خیلی شلوغ شد ندیدن. خداخیرت بده گفتی شما

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

من خیلی وقته که هیچ روانشناسی رو دنبال نمیکنم فقط پونه مقیمی رو دنبال میکنم اونم بخاطر اینکه شخیصتش ...

معصومه جان گل؛ لطفا حرفهای مشاوره بصورت پادکست و صوتی معرفی میکنید؟ من مجازی ندارم .جایی که سایت باشه بتونم برم گوش کنم. بیشتر در سبک خودسازی و حال خوب میخوام

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سرکارم بیشتر شیفت عصر میرم ۴ تا ۸ تا برسم خونه ۹

بیشتر صبحا برو  و یطوری برنامه ریزی کن روزایی که شوهرت شیفته بمون تا ۸  روزایی که هست زودتر بیا 

دست خودته برنامه کاریت؟