2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 27541 بازدید | 849 پست
شوهرم امشب کشیکه، نیومد دنبالم اگر فردا بیاد میرم خونه باهاش

بهترین کار و میکنی عزیزم برو سر زندگیت از نو شروع کن همچیو  این بار با دید و آگاهی بیشتر   فک کن روز اول زندگی مشترکته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت خودش میخواست از دلت دربیاره ولی نمیخواد بهت فشار بیاره چندبار زنگ زده جواب ندادی

عزیزم اگر صلاح دیدید جواب تماسش رو بده یا اگر دلت اروم شد خودت باهاش تماس بگیر.سعی کن نزاری تو دلت کینه بشه .به هر حال الان جوابشو ندی چند ماه دیگه باهاش روبه رو میشی .منظورم اینه که ایشون رو نمیشه از زندگیت حذف کنی پس جواب تماسش رو بده.

تاریکی نبوده ساحل جان؛ مسیر عبور بوده تا به روشنی برسید. مسیر سایه داره، افتاب داره، درخت داره ، خشک ...

شما خیلی قشنگ صحبت میکنی

به نظرم تو نی نی سایت کامنت میذاری زکات توانایی و تجربه هاتون رو دارید میدید

خیلی خوشحالم که شما رو دیدم و پیداتون کردم🙏🏻

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ولی بازم اگر میخواین بفروشین یه جای دیگه خونه بگیرین. مثلا فلانی داره خونه‌ش رو میفروشه میخواین برنی ...

چقدر فهمیده و عاقل

خداروشکر که همه ی چیزایی که برات مساله بوده مطرح کردی عزیزم

اینطوری تونستی متوجه بشی نظر پدرومادر همسرت درباره ی اتفاقاتی که افتاده چیه 

و وقتی متوجه میشی که اوناهم مثل شما به زشتی رفتارایی که اونروز باشما شده پی بردن٬ اون ماجرارو راحتتر هضم میکنی 

مثل اینکه شخصِ خاله پیشینه ی خوبی تو خونواده ندارن و شخصیتشون برای همه رو شده ست و همچین رفتارایی رو ازش دور ازانتظار نمیبینن

اما اینکه تشر زدی مادرهمسرت باید ازت دفاع میکرد کار درستی کردی.

و اینکه به تصمیمت احترام گذاشتن و این ازادی عمل رو بهت دادن که هرطور که راحتی و هرجایی که دوست داری برای زندگی انتخاب کنی هم خیلی امیدوارکنندست.

حالا تصمیم نهایی با شماست

اینکه بخوای همینجا خاتمه بدی و یااینکه ادامه بدی 

الان تقریبا میتونم بگم اگه بخوای ادامه بدی ممکنه چیز جدیدی برای ارائه نداشتن باشن تا نظرت رو جلب کنن و بهت فرصت بدن تا فکرکنی وتصمیم بگیری و مدتی خودشون رو کناربکشن به این بهانه که شما تنهاباشی و فکرکنی 

و اونموقع کار برای شما یکم سخت میشه چون همچنان منتظری که برای برگشتنت قدمی بردارن

البته همه ی اینا احتماله و شما باید همه ی جوانب رو بسنجی

ممکنه هم قدم بعدیشون این باشه که حضوری بیان خونه ی مادرتون

اونموقع شما باید رفتار مادرت رو پیش بینی کنی

آیا ممکنه رفتار تندی نشون بده ازخودش و مجددا ماجرا برعکس بشه توپ اززمین شما خارج بشه و اونموقع شما دنبال رفع دلخوری باشی یانه.

عزیزم خیلی اگاهانه تصمیم بگیر٬ ازت خواهش میکنم.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
ارعاها گفت چون شوهرت این مدت خیلی حالش بد بوده مادرشوهرمم تحت فشار بوده و نتونسته منطقی رفتار کنه

این حرف پدر شوهرت نوعی توجیه رفتار ناپسند خانمش بوده.اتفاقا ایشون که خانم با تجربه و جا افتاده ای هستن باید متوجه میشدن شما تو اون دوره بیماری پسرشون چقدر همراه و همدل و دلسوزش بودین

دوستاان من یک تصویرسازی کردم بگم براتون💐 من یک مادر جدی اما مهربون این دوتا بهم تناقضی نداره مادری ...

عزیزم شما خیلی بزرگوار و بامحبتین

و برام خیلی جالب بود بااینکه منو نمیشناسید اما خیلی قشنگ همون آدمی که هستم رو توصیف کردین.

برام خیلی باارزش بود.

ممنونم از توصیفات قابل لمس و لطیفتون

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
بچه ها فردا یه مناسبت خاصه دقیق نمیتنم بگم چی ولی اگر شوهرم مثل یلدا و روز زن کاری نکنه واقعا ناراحت ...

من که اگر همسرتون رو میشناختم حتما بهش تقلب میرسوندم .چون خیلی دوستت دارم و دلم نمیخواد که ناراحت باشی و برنجی 

هوای حوصله ابریست😔😔😔

عزیزم در ادامه ی حرفام اینم بگم که از روی حرفت درباره ی خونه عقب نکش 

واگه داری برمیگردی خونه بگو موقته و فقط برای جمع وجور کردن وسایل برگشتی و تصمیمت برای جابجایی قطعیه

باید پای حرفی که زدی بمونی٬ این روی حرف موندنه قراره خیلی چیزارو روشن کنه و جدیتی رو از شما ثابت کنه.

قرارنیست اینارو با دعوا یا دلخوری از همسرت و پدرش بخوای

جدیت با عصبانیت فرق میکنه

جدی باش و قاطع.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤