2777
2789
عنوان

همسایه مواد فروشو اسنپ

159 بازدید | 18 پست

بچه ها همسایمون مواد فروشه بعد پلیس یبار شوهررو گرفت بعد الان مادرش که یه پبرزنه هفتاد سالس و دختراش سه تان یه ۱۴ و ۹ سالع یه ۳ میبرن پخش میدن که لو نرن بعد چون بچه ها باهاشون کسی لو نمیده میکیم گناع دارن بعد اما اسنپ میکیرن پلاک مارو میزننن اسنپی میاد در خونه ما هر شب ساعت ۹ بوق بوق میریم بیرون میکیم بله میکه اسنپ کرفتین میکیم نه خوب زنک بزن چرا بوق میزنی هیچی میان پرو پرو کیپ درخونه ما سوار مبشن میرن یعنی حساب کن وایسادم حلو در میخوان منو هل بدن تو رد شن نیمدونم 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسایه ماهم مواد میفروشه ولی آزاری نداره😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چطور یعنی شماره شما رو به اسنپ میدن؟

نه ادرس مارو داده البته قبلا خالم براشون کارت عابر بانک گرفته بود که دعوت کردیم ازشون پس کرفت حالا نمیدونم شاید سیم کارتم براشون گرفته باشه

بهش بگو آدرس خونه مارو نده وگرنه ب پلیس میگم یا ب اون اسنپی بگو اینا مواد فروش هستن آدرس خونه مارو م ...

با همین یه ساعت پیش خواهرم دعوا کرد حتی با راننده اسنپ بعد حالبه راننده هه امد پایین داد میزد شر میشه ها من کردم شرماا بعد زنک زدیم اسنپ گفت بما مربوط نیست حالبه مگه ما چی کفتیم به راننده فقط گفتیم اقا اینحا کسی اسنپ نکرفته برو از دم خوننه ما بوق نزن

پلاک خونتون رو میدن دردسر نشه براتون

همین میترسم فردا به اسم ما تموم نکنن اخه اینا اتباعن بعد میزارن میرن نکن کی بود چی بود این خونه بود

نه این اشغالا مزاحمت دارن حیف به هاطر بچه کوچکا دلمون نمیاد وکرنه زنک میزدیم مواد مخدر

زنگ بزنین بابا بچه ها هم گناه دارن از الان انداختن تو این کارا بدبخت میشن 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
زنگ بزنین بابا بچه ها هم گناه دارن از الان انداختن تو این کارا بدبخت میشن

چه عکس جیگری پروفایلته ،،،،باهش بببینم فردا میتونم تماس بکیرم اونوقت بچه هارم میبرن