2777
2789
عنوان

کیا میخان وزن کم کنن اما اراده ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم ۶کیلو کم کردم الان فعلا دیگه خسته شدم از ادامه رژیم وورزش

یسوال مثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کرده

من اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر میشم؟؟ یا باید کمتر بخورم

و اینکه میتونیم هرچیزی بخوریم فقط بیشتز از ۹۵٠ کالری نشه؟؟

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

منم یه بار۱۵ کیلو وزن کم کرده بودم باز دوباره سر بارداریم همش برگشت

و اینکه میتونیم هرچیزی بخوریم فقط بیشتز از ۹۵٠ کالری نشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

من هستم پسهل ورزشی یا نه

و اینکه میتونیم هرچیزی بخوریم فقط بیشتز از ۹۵٠ کالری نشه؟؟ میخوام ۱٠ الی ۱۲ کیلو کم کنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۹۵۰ خیلی کمه وزنت چنده

مثال زدم

وگرنه هزار وخورده ایه

ممنون میشم به سوالم پاسخ بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یسوال مثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر میشم؟؟ یا ...

اره لاغر میشی اگه سعی کنی ورزش هم کنی میتونی بیشتر بخوری بیشتر بسوزونی

خدایا خودت کمک کن 

گروه زدید منم عضو کنید چه رژیمی میگیرید؟ من با کالری شمار راحت نیستم 

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

اره لاغر میشی اگه سعی کنی ورزش هم کنی میتونی بیشتر بخوری بیشتر بسوزونی

منظورم اینه مثلا همون کالری که گفته و بخورم لاغر میشم یا کمتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گروه زدید منم عضو کنید چه رژیمی میگیرید؟ من با کالری شمار راحت نیستم

و اینکه میتونیم هرچیزی بخوریم فقط بیشتز از ۹۵٠ کالری نشه؟؟ میخوام ۱٠ الی ۱۲ کیلو کم کنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یسوال مثلا کالری شمار برای من ۹۵٠ کالری در روز ثبت کردهمن اگه هر روز ۹۵٠ کالری بخورم لاغر میشم؟؟ یا ...

سلل

هدفت رو تو کالری شمار زدی کاهش وزن؟ اگه اینو زدی بله با همین مقدار کالری لاغر میشی

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️