2777
2789
عنوان

فقط کسایی که خیانت دیدن بیان

59 بازدید | 8 پست

شده تاحالا تو زندگیتون هیچ مشکلی با طرف مقابل نداشته باشید ، همه چی اوکی باشه ، رابطه جنسی ، احترام ، اقتدار ،ابراز محبت ، پول خرج کردن 

همه چی عالی باشه از هر نظر ولی خیانت ببینید ؟

به نظرتون اینجا خیانت چرا اتفاق میفته؟

چه حسی داشتید به خودتون و همسرتون وقتی متوجه شدین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درموردش صحبت نکنم بهتره...البته برای انسان های امروزی هیچی اوکی و کافی نیست.

شما فکر کنم خودتون کاربر آقا باشید

از اونجایی که اکثر خیانت ها توسط آقایون اتفاق میوفته 

به نظرتون چرا کسی که همسرش از هر نظر حتی از نظر خود آقا عالیه 

خیانت می‌کنه ؟

شما فکر کنم خودتون کاربر آقا باشیداز اونجایی که اکثر خیانت ها توسط آقایون اتفاق میوفته به نظرتون چرا ...

اول بفرمایید که طبق کدوم آمار خیانت آقایون بیشتره؟ آدم خراب خانم و آقا نداره...بعدشم قرار نیست هرکی از اونجایی که خورده بگه آمار اونه...من خودم زخم خوردم ...هیچ رابطه ای هم قبل اون نداشتم حتی رابطه دوستانه

اول بفرمایید که طبق کدوم آمار خیانت آقایون بیشتره؟ آدم خراب خانم و آقا نداره...بعدشم قرار نیست هرکی ...

والا من که خیانت ندیدم

ولی خب توی کلاس 30 نفره که دانشجو های دختر و پسر به تعداد مساوی هستن به طور کاملا فاحشی پسر ها در حال خیانت کردن هستن و دخترا همشون خیانت دیدن

رو این حساب گفتم