2777
2789
عنوان

اگه قرار بود یه رشته ی پیراپزشکی رو انتخاب کنین کدوم رشته میرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 27 پست

البته توانبخشی هستن. فیزیو و بینایی و شنوایی که هر سه عالین 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بینایی سنجی شنوایی سنجی گفتار درمانی و در اخر پرستاری الانم پرستارم

میشه بپرسم حقوقت چقدره و چند ساعت در هفته کار میکنی؟

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینایی ک نوشتی پیراپزشکی نیست ! خودمون میدونیم منظورت اینا نیست:|من کلا پیراپزشکی دوس ندارم توانبخشی ...

بله میدونم جهت محکم کاری گفتم

البته فیزیوتراپی جزو پیرا محسوب میشه

میشه بپرسم حقوقت چقدره و چند ساعت در هفته کار میکنی؟

با تعرفه حدود۲۰

کارمون شیفتیه دیگه، ساعت مشخص نداره. ممکنه ی هفته امون شلوغ باشه و هر روز شیفت و ی هفته ام سبک 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
با تعرفه حدود۲۰کارمون شیفتیه دیگه، ساعت مشخص نداره. ممکنه ی هفته امون شلوغ باشه و هر روز شیفت و ی هف ...

به طور میانگین چقدر

آخه شنیدم میگن اصن وقت آزاد ندارن

با تعرفه حدود۲۰کارمون شیفتیه دیگه، ساعت مشخص نداره. ممکنه ی هفته امون شلوغ باشه و هر روز شیفت و ی هف ...

میتونم بپرسم با چن سال سابقه؟ و اینکه از پرستاری راضی هستین؟

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
میتونم بپرسم با چن سال سابقه؟ و اینکه از پرستاری راضی هستین؟

سابقه کلا تو پیراپزشکی تاثیر خاصی نداره. همه کلا تو ی رنج میگیرن 

من راضیم 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑