2777
2789
عنوان

بهترین و بدترین ویژگی همسراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 88 پست
بدترینش،غيرتی بودن بیش از حد و لجبازیش و مغرور بودنشخوب ترینش ،دست و دلباز ،مهربون. خانواده دوست ،

الهییی😍 عشقتون پایدار

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بهترین،دین داری و چشم پاکی ،خوش اخلاقی

بدترین،اهل افراط و تفریط هست مثلا تا چنش وقت پیش می مردیم هم میگفت دارو نباید بخوریم الان از صبح تا شب مکمل و ویتامین بدون نسخه میخوره این قضیه آخرش دیوونه میکنه منو

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا شوهر من هرروز صبح قبل از کارش میره یعنی سنگ هم بیاره باید حموم بره بعضی وقتها شب شام دعوت ب ...

چقد خوشم میاد از این مردا😂😍بخدااا بو ادکلن بو تمیزی میدن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بابام به خورد و خوراک میرسه خیلی فقط رو وسایل هاش مثل ماشین حساسه یجورایی میشه گفت رو وسایلاش‌ حساسه ...

خداروشکرررر عشقتون پایدار😍

نامزدم بدترین اخلاقش کم حرف بودنشهبهترینش منطقی و صبور بودنشهبابام بدترین اخلاقش اینه ک مراسم ختم عر ...

اخ اخ برعکسیم ما

اونقدررررررررر حرف میزنه اخرسر خودش اعتراف میکنه خیلی حرف زده😂😂😂

بعد فک کن هی بهم میگه تو چرا هیچی نمیگی

خب نکبت تو فرصت نمیدی که😂😭

خانواده در اولویت باشن ،از کی تا حالا بدترین خصلته!!؟

غیرتی بودن هم جز خصلت‌های خوبه بنظرم 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
چقد خوشم میاد از این مردا😂😍بخدااا بو ادکلن بو تمیزی میدن

آنقدر ادکلن میزنه آدم خفه میشه حتی بعد از شستن هم پیراهنش بو میده 

همین هم باعث شده متاسفانه خانم‌ها سر کار خیلی بهش نزدیک بشن 

ویژگی خوب شوهرم اینه دست و دلبازه عاشقه وفاداره همه چیزش خوبه ویژگی بدش هم اینکه غیرتیه یعنی غیرتش ه ...

مشکل منم غیرتی بودنشه

ادم هم عشق میکنه هم بعضی وقتا اذیت میشه 

شوهر من باشگاه میره هروز بعد باشگاه باید دوش بگیره چون عرق میکنه

بنده ی خوشبخت خدایی

تبریککک بهت😂😂

نهههبابای من خیلیی رو‌تمیزی حساسههر روز میره بعد ریش هاشو میزنه عطر میزنه‌😂😍لباس اتو شده میپوشه.

واووو😍😂 مامانت هو نمیخواد؟؟🤣

خیلییییی خوبن همچین اقایونی

بهترینش مهربانیشهبدترینش تودار بودنشه

تودار بودن ادما اطرافیانشونو خیلیییی عذاب میده 

بهترین،دین داری و چشم پاکی ،خوش اخلاقیبدترین،اهل افراط و تفریط هست مثلا تا چنش وقت پیش می مردیم هم م ...

ایوا

خب شما نمیتونی کنترلش کنی؟