2777
2789
عنوان

تربیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 20308 بازدید | 63 پست
راستشو بگم منم یه وقتایی دوست دارم بچه هام بلد باشن از خودشون دفاع کنن هم در مقابل همدیگه هم در مقابل مهاجمان بیگانه ولی منم نمی دونم چه جوری باید اینو یادشون داد که خشنم نشن.می شه اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی راه حلی داره به مااااااااااااااااااااااااااااا بگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تروخدا بیاین به من کمک کنین
نمی دونم از دست بچه هام چی کار کنم
اصلااااااااااااااااااا با هم کنار نمیان
هرچیزی که پریا دست می زنه هلیا میاد ازش می گیره
بعدش پریا گریهههههههههههههههههه جیییییییییییییییییییییغ
بعد هلیا موهای پریا رو می کشه
اصلا پریا به هلیا حساس شده
تا می بینه داره میاد نزدیکش جیییییییییییییییییییییییغ می زنه
گریه هاشم تمومی نداره
یعنی زندگیشون همینه کار دیگه ای ندارن
تروخدا کمممممممممممممممممممممک
مال من به این فجیعی نیست اما دست کمی هم نداره... محااااااااااااااااااااااااااااااااااااال ممکنه یکی دست به چیزی بزنه علی الخصوص محمد هادی وووو اون یکی نره ازش نگیره...

نمیدونم والله. من که حتی اگه کاغذه از وسط نصفش میکنم... برای چیزهای تک نصف نشدنی منتظر دستگاه زیراکسم.

هههههههه

بخدا فریده خل شدم از دستشون.

من بچه دو قلو ندارم اما از نوع تربیت مامانم چند تا نکته رو می گم واسه اینکه به بچه ها دفاع رو یاد بدین بهتر به هر کدومشون اون یکی رو بسپارین یعنی مثلا به محمد هادی بگین تو باید مواظب داداشت باشی نزاری کسی اذیتش کنه همین حرفم به محمد حسین بزنین.....................وقتی چیزی واسشون می خرین مالکیتش رو مشخص نکنین بگین این واسه دوتاتون هستش و اگه یکی چیزی رو از اون یکی به زور می گیره ازش بگیرین و به اون بفهمونین که هر دو تاشون حق استفاده از وسیله رو دارن
سلام من هم مشکل دارم دیگه کم آوردم
دوقلو های من 2 سال و 3 ماهشونه و دائما دعوا می کنند دخترم بزرگتره و قلدر تر و پسره مظلوم روزی جند بار کتک می خوره هرچی دستش باشه ازش میگیره و یه مشکل هم اینه که پسره عادت به مظلوم نمائی هم کرده یعنی تا از کنارش رد می شن و یه چیزی را میخوان ازش یگبرن به جای دفاع گریه می کنه تا ما ازش دفاع کنیم من هم نا خدا گاه عصبانی می شم یا سرشون داد می زنم یا رو دست دخترم می زنم که البته خیلی نا راحت می شم و احساس بی فرهنگی و ... می کنم که مگه کسی توی این دوره زمونه بچه این سنی را میزنه
تو رو خدا راهنمائی کنید در ضمن من اعصابم ناراحته و کارم زیاده و در ضمن افسردگی هم دارم
به نظرتون با این مشکلات باید بمیرم دیگه
melmair جون اون قسمت اعصاب و کار و افسردگی تو همه مامانای دوقلو مشترکه
دیدی تو پست قبل من گفتم هلیا تا میره نزدیک پریا ،پریا شروع به گریه (همون مظلوم نمایی )
حالا الان یه مدته وقتی هلیا می ره نزدیک پریا یا می زندش هلیا رو دعوا نمی کنم یا اگرم دعوا کنم یه جوری دعوا می کنم و چشم غره می رم که پریا نبینه
یه کمی موثره
والدین باید دقت کنند که حتی دوقلوهای همسان قابل مقایسه با هم نیستند. دوقلوها حتی اگر صفات مشترک زیادی با هم داشته باشند باز در مواردی قابل مقایسه نیستند و مقایسه آنها از سوی والدین می‌تواند به شخصیت آنها ضربه بزند. بعضی والدین هم توقع دارند دوقلوها مثل هم رفتار کنند، مثل هم بپوشند، دائم کنار هم باشند به خصوص وقتی دوقلوها وارد سن بلوغ می‌شوند، این مشکلات بیشتر می‌شود. والدین اغلب تصور می‌کنند دوقلوها به حریم خصوصی نیاز ندارند و جدا شدن اتاق آنها را غیرطبیعی می‌پندارند. در صورتی که آنها نیز به محض رسیدن به سن بلوغ نیاز به حریم خصوصی دارند و باید استقلال داشته باشند. بنابراین رعایت حریم خصوصی آنها، مقایسه نکردن و تعمیم ندادن شرایط یکی برای دیگری می‌تواند به آنها کمک بسیاری کند.

تعمیم ندادن انتخاب یکی برای دیگری، شنیدن اظهارنظر هر دو، برآوردن جداگانه نیازهای آنان، توجه به هویت و استقلال هریک می‌تواند راهکارهای موثری برای جلوگیری از ایجاد تنش‌های احتمالی باشد. دوقلوها باید به مثابه یک فرد و شخص مستقل که فقط از نظر ژنتیکی شبیه یکدیگرند انگاشته شوند. رفتار صحیح و شیوه تربیتی درست والدین باعث می‌شود دوقلوها درگیر مسائلی نظیر حسادت نشوند، زیرا به مثابه دو فرد مستقل به آنها نگریسته می‌شود و طبیعی است که آنها کمتر خود را درگیر مسائلی نظیر حسادت می‌کنند. والدین نباید وارد مسائل خصوصی و شخصی دوقلوها شوند و آنها را باید به عنوان دو فرد مستقل محسوب کنند.
آنوشای نازم 19/11/91 با اومدنش زندگیمون و شیرین تر کرد
سمی باحاله...

مال من... محمد حسین می ره رو دل داداشش وامیسته... اگرم من نهی کنم خود محمد هادی از داداشش دعوت میکنه... بگو چه کنم؟

گچ دیوار میل میکنن!!!!!!!!

تو بینی هاشون دستمال کلینکس و نون خشک و هر نوع آشغالی که فکر کنی می کنن. من چه کنم با این دو تا فسقلی که اجازه نمیدن حتی یه سر به سایت بزنم. الانم دارن گچ نوش جان میکنن!!!!!!!!

2810