2777
2789
عنوان

تربیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 20308 بازدید | 63 پست
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم کسی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیب ترش جان بی زحمت این پستهای پرسش رو توی این تاپیک پاک کن عزیزم. به جاش بیا توی کلوب.

معمولا بچه ها بیشتر کلوب هستن...

اگه نی نی دوقلو داشته باشی می دونی که معمولا همیشه ماها وقت نمیکنیم آن باشیم.

چون میخوایم اینجا نکات تربیتی رو بگیم.

ممنونتم.

آدرس کلوب:
http://ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=7408&ChatDate=18-9-1389
سلاااااااااااااااااااااااام تایپیک جدید و بسیار مفید مبارک

من که فعلا دوقلوهام تودلی هستن تجربه ای ندارم ولی دکتر مشاورم میگه اشتباه ما در اینه که فکر میکنیم دوقلوها یکی هستن در حالیکه اشتباس

ما دو تا کوچولوی منحصر به فرد داریم که نباید همه جا اونا رو باپوشیدن لباس ها ی مشابه انتخاب اسم های مشابه و انتظار رفتارهای مشابه ، یکی معرفی کنیم

من یه پسرخاله دارم که شش ماه از بچه های من کوچیکتره. وقتی بچه هام میرن کنارش بهشون چنگ میزنه. چیکار کنم که دفاع از خودشون رو یاد بگیرن؟

در ضمن دیشب که داشتم محمد هادی رو پوشک میکردم محمد حسین به قصد قلقلک روی شکم محمد هادی یه خراش انداخت...

چطوری میشه بهش بگم که داداش دردش گرفته. میگم آخ میشه داداش. میخنده... هههههههههههههه
سمیه جان درمورد تایپیک جالبت (تربیت دوقلوها ) ممنون و تشکر
من می خواستم بگم بچه های من خداروشکر با هم دیگه مشکلی ندارن یعنی نه گاز می گیرن و نه مومی کشن ونه چنگ می ندازن ولی چشمتون روز بد نبینه یه بچه هست تو آشناهامون که این طفل معصومای منو چنگ می ندازه یا موهاشون می کشه خلاصه اینکه من کلاً بهانه بچه ها رو آوردم ودیگه باهاشون رفت و آمد نمی کنم . ولی یکبار اونا اومدن خونمون بچشون که همسن بچه های منم هست اومد ایلیا رو چنگ زد یک دفعه دیدم الشن برای دفاع از برادرش آنچنان با حرص اومد اون بچه را گرفت ومحکم کوبید زمین . منم تو دلم گفتم الشن مامان قربونت بره دلم خنک شد . ولی به روی خودم نیاوردم که خوشحالم وبه الشن یادآوری کردم که کار اشتباهی انجام داده ولی بعد از رفتن اونا الشن غرق دربوسه های من شد .

فریده خالمه. خوب؟

وقتی بهش میگیم میگه شما بچه هاتون رو بگیری... البته به شوخی میگه ها... ولی خوب منظورش اینه که من پس بچه ام بر نمیام.

باور میکنی این بچه از اون نحس هاست؟

همه فامیل هم باشیم نمیتونیم کنترلش کنیم. از بس بد قلقه. مامانش مریض شده جدیدا... اونم فقطططططططططططططططططططططططططط مامانش رو میخواد.

گفتم به بچه ها یه جوری یاد بدم اونام هلش بدن ههههههههههههههههههههه البته میدونم این آموزش رو نباید بدم اما غصه ام میگیره احسان یکساله دو تا پسرای یک ونیم ساله من رو چنگ بزنه

:((((((((((((((((((

به نظر شماها راه حلش چیه؟؟؟؟
2810