2777
2789
عنوان

نماز شب

97 بازدید | 19 پست

دوستان چهل نفرتون بیاین اسم و حاجتتون رو بگین خدا توفیق بده دعاتون کنم توی نماز شب

فقط ازتون التماس دعا دارم اعتقاد دارم به دعای خیر بقیه، حتما برا حاجت دل منم دعا کنین هرجور که خودتون دوست دارین، که خدا آبرو و سلامتیمو بهم برگردونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳ روزه حالم بده 

خیلی پول لازمم 

دعا کن دستم باز بشه 😔

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

سیما.دوتا حاجت دارم پسرم خوببشه و ریه هاش درگیر نباشه همسرم‌پروژه جدید قرارداد کنه‌منم واستون ایت الکرسی خوندم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

چشم 

التماس دعا

اسم کاربری مو بگو و خواهرم هم بگو اَبرا

خیلی گرفتاریم دعا کن خواهرم سلامتیشو بدست بیاره خیلی مریضه 

تو رو خدا دعا کنین براش

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

زینب

شفام‌و ازدواج خوب و به زودی ام

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨