2777
2789
عنوان

حتی دیگه برای خودمم عجیب شده 😂

101 بازدید | 2 پست

از اونجایی که آخر ترمه و دیگه کلاسا رو به اتمامه متوجه شدم با یکی از بچه ها در ۹۰ درصد مواقع کلاسم مشترک بوده 😂 

یا گاها با تایمی که من میومدم میان مگر اینکه مشکلی پیش بیاد و نیان ...

ترم پیشم همین ماجرا برام پیش اومد با یکی از بچه های دیگه و بد نگاهمون میکردن ولی جدا چیزی نبود بینمون !یه دوستی ساده ی درسی ،مشکلات درسیمو اون حل میکرد (کلا آدم استرسی بودم و باید از یکی هی میپرسیدم یا برای یه نفر توضیح بدم تو دانشگاه ،عموما در این مواقع پسرا بیشتر کمکم میکنن ،هر چند الان بهتر شدم و برعکس شده 😂)

همینجوری داشتم پرسه میزدم تو گروه های مختلف ،از اونجایی که یه سری از بچه ها رو میشناسم یا خبر دارم ازشون ،دارم میبینم خیلی نادره این اتفاق تو هر ورودی که تو کل کلاسات یا اکثرش با آدمای مشترک باشه مگر اینکه طرف دوست پسر و دوست دختر باشن 😑😂چون یه سری گروه بندیامونو از اول خودمون انجام میدیم و براساس لیست انتخاب واحدمون نیست 🫠

دلم میخواد برم بمیرم ...آش نخورده و دهن سوخته منم ...یعنی شده با دوستای صمیمیم برنامه ام اوکی نشده ولی اینا تو کلاسمن ...به خصوص یکیشون که نگم دیگههه...

🤍🩶🖤

من همیشه سر این ماجرا روی پسر مورد علاقه ام حرص میخوردم و الکیم میخوردم ،حتی با دوستاشم گاها مشترک نداشت ،با دخترای مشترک هم گاها نداشت ...الان دقت کردم به آدمای اطراف خودم و به فاجعه پی بردم 😑من با آدمای ثابت و اکثرا پسرن کلاس مشترک دارم 🫤فکرشم نمیکردم ...الان چی با خودش فکر میکنه 😂میدونم که چک میکرده تا چند مدت پیشو ...از روی یه سری کارا و لج و لجبازیاش از ترم پیش میدونم خبر دارههه از تایمای من ...حتی کلاس عملیش که رو به روی یکی از کلاسام بود رو یه جوری چیده بود ببینمش ولی قیسمت نشد 😁

واییی من حق میدم بهش ازم دوری کنه ...من تو دو جا دختر مشترک میدیدم سکته میکردم ...حتی یه سری تو حضور و غیابا کنار دختر نشسته بود رفته بودم کلی اسمشو سرچ کرده بودم ،قشنگ سکته زدم وقتی دیدم ترم پیشم یکی دو کلاسشون با هم بوده 😂بعد دیدم نههه ...توهم زدم ...چیزی نبود ،مسخره ...این همه میپرسید و درباره ی همکلاسیام میگفت باهاشون خوبی و اینا از این مسئله بود 😑والا حق میدم ...هعی 

🤍🩶🖤

ولی خوب چی کار کنم ...

دیگه خسته شدم 😂

خوب در بدترین حالتم که باشم و مشکلات درسی داشته باشم پسرا با آرامش تر برخورد میکنن باهات ...

الان من خودم یه دوران پر از استرس داشتم که یکی دو تا از پسرا مشکلات درسیمو رفع میکردن ،الان که خودم دارم کار میکنم باز بیشتر چند تا از بچه ها که پسرن و همکلاسیمن با هم مرور میکنیم ...

با اینکه تو دانشگاه باهاشون نمیگردم ،ازشون دوری میکنم و جمعی که هستم توش بیشتر دخترونه ست ...خیلی نادره مگر اینکه بحث درسی باشه و بحث دانشگاه تو جمع های پسرونه برم 

هوف ...

جدیدا غیرتی شدن همکلاسیمم دیدم خنده ام می آید ...

🤍🩶🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید