2777
2789
عنوان

شوهرم کوچیکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 78 پست
اگرتوی زندگی باهم رابطتون خوب خیلی تواین موضوع حرص نخورین عوض کردین ایم ادم خیلی سخت حالا که چندسال ...

نمیدونم ادعا میکنه دوسم داره ولی من الان گفتم بهت گفته بودم اینجا میخابی چقدر ناراحت میشم باز گفت ولم کن حال ندارم وخپابید ولی من از ناراحتی دیگه خوابم نمیبره

هفت ساله جدا نیخابه تو اتاق گاهی وقتا کلا دیگه میره تو پذیرایی

اینکه ازش خواهش کنی و اصرار داشته باشی میشه کوچیک کردن خودت به خاطر کم گذاشتن و خطای اون

رک و راست عیبش رو بکوب تو صورتش. یه کم تحقیرش کن؛ وادارش کن خجالت بکشه. موقعیت رو برگردون سر جایی که باید باشه اون باید خودشو به تو ثابت کنه. ولی از راه درست... نزدیک شد کاری بکنه هم بندازش اون ور. فرداش دوباره طعنه ناتوانیشو بهش بزن. بگو میترسی بیای سرجات بهت تجاوز کنم.

از تخت و... هم ایراد میگیره بگو این بهانس برو عوضش کن میخوای عصر بریم بخریم؟ رک و جدی باش نه مثل بدبختا هی یواشکی دنبال جور کردن شرایط باشی که آقا لطف کنه فقط سرجاش بخوابه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه ازش خواهش کنی و اصرار داشته باشی میشه کوچیک کردن خودت به خاطر کم گذاشتن و خطای اونرک و راست عی ...

فردا مهمونی دعوتیم حوصله اعصاب خوردی نداشتم باز باعث ناراحتیم شد 

اینکه ازش خواهش کنی و اصرار داشته باشی میشه کوچیک کردن خودت به خاطر کم گذاشتن و خطای اونرک و راست عی ...

حالا من خوصله نداشته باشم همش آویزونمه ولی بگم چرا جات نمیخابی اینجوری میکنه

فردا مهمونی دعوتیم حوصله اعصاب خوردی نداشتم باز باعث ناراحتیم شد

الان الکی خودتو اذیت نکن بیخیال. حرص خوردن جز مریض کردن خودت سودی نداره. آروم باش قشنگ سر حوصله و آرامش حرفاتو آماده کن؛ جواب رو حدس بزن؛ حرکت بعدی خودت و... چندبار توی موقعیتهای مناسب بگو.

بعیده با خواهش و محترمانه حرف زدن درست بشه حتما باید به غرورش بربخوره ولی باید جوری بکوبی که به دعوا و بحث طولانی منجر نشه برای همین میگم خوب فکر کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حالا من خوصله نداشته باشم همش آویزونمه ولی بگم چرا جات نمیخابی اینجوری میکنه

چون وقتی حوصله نداری میفهمه شورشو درآورده و باید یه حرکتی بزنه. باید این حس رو درونش نهادینه کنی که از اساس یه تکونی بخوره

الان الکی خودتو اذیت نکن بیخیال. حرص خوردن جز مریض کردن خودت سودی نداره. آروم باش قشنگ سر حوصله و آر ...

اره چون فردا مهمونیم میخاییم بریم حوصله اعصاب خوردی ندارم ولی صبح اومد سمتم مثل خودش برخورد میکنم

ماشالا😂👌

😂🤭💚

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تاپیکای قبلتونوخوندم شمامشکلات ریشه ای دارین بااین اختلافاتو دعواهایی که داشتین طبیعیه شوهرتون جدامیخوابه وشماهم که توتاپیکای قبلی همش گفتین ازش متنفرین پس دیگه چرامیخواین پیشش بخوابین این عجیب!

تاپیکای قبلتونوخوندم شمامشکلات ریشه ای دارین بااین اختلافاتو دعواهایی که داشتین طبیعیه شوهرتون جدامی ...

پیشش نمیخابم تو یه اناق جدا میخابیم پذیرایی میخابه شک میکنم بعد یه چند روزی بود اخلاقش بهترشده بود

تاپیکای قبلتونوخوندم شمامشکلات ریشه ای دارین بااین اختلافاتو دعواهایی که داشتین طبیعیه شوهرتون جدامی ...

از سر کار اومد گفت سلام خانم خوشگلم و کلا خوب بودیم اخه

از سر کار اومد گفت سلام خانم خوشگلم و کلا خوب بودیم اخه

کم کم بایدروابطتونودرست کنین بایک روزحال خوب که نمیشه یک عمری عادتوکنارگذاشت سعیتونوبکنین انشاا...هرروززندگیتون بهتربشه همه توزندگیاشون مشکل دارن