2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین چکنم زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد خوب در میاد تهران حالا میگن گرونه

اره گرون اینم ی اشنا معرفی کرد از طرف اون ارزون افتادبرامون تهران ۶تابیمارستان رفتم زیر۴۵نبود

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
انشالا هفته دیگه مال هردومون بغلمونه

ای جاااانم انشائ الله تکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
شما هفته چند سز میشین ببخشید

۳۸خفته ۴روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=365722723]ای جاااانم انشائ الله تکل بخدا[/QUOTبدلم افتاده بچه من میمیره تو شکمم چنروزه همش اس ...

واااااای خدانکنه دختر این چ حرفیه هرروز صدقه بده اسفنددودکن.ایه الکرسی براش پخش کن بشنوه .سوره ی حجرات بخون برای سلامتی جنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس سن‌ بارداریمون یکیه من هفتع دیگه ۳۸ هفته و چنروز میشم

من الان دقیقا ۳۷هفته و ۴روزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااااای خدانکنه دختر این چ حرفیه هرروز صدقه بده اسفنددودکن.ایه الکرسی براش پخش کن بشنوه .سوره ی حجر ...

هیچ کدومش نکردم همش غصه میخورم خداکنه جور شه عمل دکتر وخ بده عمل شم برا شنبه وخ گرفتم بنظرتون دیر نیس شنبه برم مینویسه عملو

منم ۳۷ هفته ۵ روز همش حس میکنم تو طبیعی بلای سرمون میاد

خدانکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40