2777
2789
عنوان

اگه جواب منفی بگیرم چی

110 بازدید | 17 پست

دوستان من پسرم 

بلاخره تصمیم گرفتم چند ماه دیگه به مادرم بگم حسن به یه دختر رو که برام بره جلو 

بیست سالم میشه اونموقع ، قصد عروسی منظورم اگه بشه نامزدی و عقد هست تا بزرگتر شیم 

الان که راضی شدم برم به مادرم بگم و خجالتو بزارم کنار میترسم دختره یا خانوادش جواب رد بدن....

واقعا نمیتونم با شنیدن جواب ردش کنار بیام چون خیلی دوستش دارم ، حتی یک درصدم اینکه فکر کنم جواب رد بده جالب نیست برام چون هم خیط میشم جلو خانواده و هم خودم می‌شکنم و هم نمی‌دونم اگه جواب رد بده با عشقش چکار کنم 

حالا ترس جلو نرفتنم از جواب رد شنیدنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیست سالته؟ همچین حماقتی نکن صبر کن

موقعی که می‌خوام بگم اینقدر میشه 

الان نوزده 

خب چیکار کنم؟ از فکرش نمیتونم بیام بیرون 

اگه نرم و بزارم چارسال دیگه و ازدواج کنه نابود میشم....

وگرنه خودم که دوست ندارم تو این سن حرف خواستگاری بزنم...

خب بذار یخورده بزرگ بشی که اگه جواب رد دادن درک کنی

خب چیکار کنم؟ از فکرش نمیتونم بیام بیرون 

اگه نرم و بزارم چارسال دیگه و ازدواج کنه نابود میشم....

وگرنه خودم که دوست ندارم تو این سن حرف خواستگاری بزنم...

مطمئنن تا موقعی که بخوام بزرگتر شم ازدواج کرده...

اول با خود دختره صحبت کن راضی بود بعد برو جلو

نمیتونم 

یعنی رابطم باش طوری نیست غیر خانواده بشه 

اگه فاز حبیب نگرفته باشم بنظرم ازم خوشش اومده وقتی دیدمش اولین بار....

نمی‌دونم ، ولی خب شغل و....ندارم 

کاش دسترسی بش داشتم به خودش علاقمو میگفتم و اگه مثبت بود جوابش میگفتم وایسه ولی خب دسترسی ندارم غیر خانواده به طرف

موقعی که می‌خوام بگم اینقدر میشه الان نوزده خب چیکار کنم؟ از فکرش نمیتونم بیام بیرون اگه نرم و بزارم ...

کارت چی هست پول داری؟

درس چقدر خوندی 

زندگی خیلی سخته خیلی سخته

منو شوهرم 26 سالگی ازدواج کردیم پاره شدیم از گرونی از مشکلات خاص از همه چی

ببین ارزش داره از بچگی بخای خودتو گرفتار کنی

نمیتونم یعنی رابطم باش طوری نیست غیر خانواده بشه اگه فاز حبیب نگرفته باشم بنظرم ازم خوشش اومده وقتی ...

خواهری دختر خاله ای چیزی که بهش برسونه چی ؟ یا از طریق فضای مجازی درخواست بدی 

بعد اینکه انقدر زود تصمیم به ازدواج نگیر گاهی اوقات ما عاشق تصور خودمون از یک شخصی میشیم میریم جلو می‌بینیم خیلی با معیارامون متفاوته 

درمورد مسله شغلی ام خب خیلی مهمه اول باید بار خودتو جمع کنی تا حدی بعد بری جلو ولی میگم اول مطمن شو آشنا شو بعد اقدام به ازدواج کن که خدایی نکرده کار به طلاق و جدایی نرسه 

کارت چی هست پول داری؟درس چقدر خوندی زندگی خیلی سخته خیلی سختهمنو شوهرم 26 سالگی ازدواج کردیم پاره شد ...

من خودمم دوست ندارم الان ازدواج کنم 

اصلا قبلا فکرشو میکردم میگفتم تهش همون۲۶ بتونم ازدواج کنم...

ولی از این طرف خوشم اومده ، خیلی طوری که اعصابم خرابه کلا ، راهی غیر خانواده ها هم باش ندارم...

که بخوام به خودش بگم...

تنها راهم خواستگاریه ، نمی‌دونم 

میشه مثلا نامزد کرد؟؟ یا عقد کرد تا مثلا ۲۴ -۲۵ سالگی که ازدواج کنیم؟؟

خواهری دختر خاله ای چیزی که بهش برسونه چی ؟ یا از طریق فضای مجازی درخواست بدی بعد اینکه انقدر زود تص ...

تو فضا مجازی ندیدمش ، خواهر که نه ، کلا این گزینه هک کنسله وگرنه خودم خیلی به این گزینه فکر کرده بودم

پیام بابامو بخون که به اوشون نوشتم 

من چند تا چیز ازش می‌دونم و دیدمش ، زیاد خیال پردازی میکنم ولی راجب این نه نکردم هنوز....

نمی‌دونم واقعا گیجم و سردرگم....

خب چیکار کنم؟ از فکرش نمیتونم بیام بیرون اگه نرم و بزارم چارسال دیگه و ازدواج کنه نابود میشم....وگرن ...

سنت خیلی کمه به همین خاطر احساسی تصمیم میگیری  واحساسی عمل میکنی وطبق احساساتتم ناراحت میشی

چرا فک میکنی جوابش منفیه؟ 

سنت خیلی کمه به همین خاطر احساسی تصمیم میگیری واحساسی عمل میکنی وطبق احساساتتم ناراحت میشیچرا فک می ...

نمیگم منفیه ، ولی چون خیلی دوستش دارم میترسم یک درصد منفی باشه و بعدش نمی‌دونم چی کنم....

واقعا سنم مناسب خواستگاری نیست ولی دلم داره از قلبم میزنن بیرون...

همین مدت فشار خونی شدم از فشار روانی ای که رومه 

سنمم واقعا کمه هیچی ندارم ، ولی بدجور فشار دوست داشتن طرف رومه

نمیگم منفیه ، ولی چون خیلی دوستش دارم میترسم یک درصد منفی باشه و بعدش نمی‌دونم چی کنم....واقعا سنم م ...

احساساتت بر عقلت غلبه  کرده خودتو کنترول کن

حالا خاستکاری کن ان شاالله جوابش مثبته

احساساتت بر عقلت غلبه کرده خودتو کنترول کنحالا خاستکاری کن ان شاالله جوابش مثبته

من پنج سال دیگه دانشگاهم تمومه 

مسلما نمیتونیم بریم زیر یه سقف ، خود اونم چهار سال دانشگاه داره 

باید نامزد کنیم دیگه؟؟ یا عقد؟؟؟

بنظرت قبول میکنن خانوادش؟؟