2777
2789

🌷 #فروردین :فردا پیامی از  يك دوست عزيز دریافت میکنید که هم شما را سرذوق می‌آورد و هم دوستتان از این ارتباط خوشحال می‌شود.

🌻 #اردیبهشت :با دوستی كه مدت‌ها از او دور بودی، ارتباط برقرار خواهی کرد و برای مدتی خاطرات خوش گذشته را با هم مرور می‌كنيد.

💐 #خرداد :فردا از پس همه کارهایی به شما واگذار شده برخواهید آمد و خیالتان آسوده می‌شود.

🌹 #تیر : رویاهای زیادی در سر دارید که برایتان از اهمیت خاصی برخوردار است و هرکاری می‌کنید تا به تک‌تک آن‌ها دست پیدا کنید.منتظر شنیدن خبرهای خوشی در این مورد باشید.

🥀 #مرداد :فردا زمینه‌ای برای رسیدن تو به مقصودت مساعد می‌شود.

🌼 #شهریور :فردا همه چیز مطابق برنامه‌ریزی‌هایتان پیش خواهد رفت.

🌷 #مهر: فردا فرصت خوب و خاصی برای آشنایی با آدمهای مختلف و اندوختن تجربه‌های سودمند است.

🌻 #آبان: فردا یکی از دوستانت در نقش مشاور خوب و باتجربه ایفای نقش می‌کند و بسیار مفید و موثر است و به تو كمك می‌كند.

💐 #آذر:شما توانایی‌های زیادی در خود می‌بینید، اگر بتوانید از آن‌ها استفاده کنید، مطمئناً به نتیجه‌های خوبی دست پیدا خواهید کرد و همچنین یک خبر بسیار خوب و عالی از کسی که اصلا انتظارش را نداشتید دریافت خواهید کرد.

🌹 #دی:  زندگی تان روی روال خواهد افتاد و تمام مشکلات تان به زودی از سر راه تان خواهند رفت؛ اما باید خودتان را باور داشته باشید و نگذارید مشکلات شما را از پا دربیاورند.

🥀 #بهمن: از امروز بايد برای فردا و فرداها برنامه‌ريزی كنید. كسی كه طبق يك برنامه حركت كند به دور از هرگونه خيالبافی، به مقصود خود خواهد رسید.

🌼 #اسفند: در زمينه شغلی يا درسي به موفقيتی می‌رسید كه در آينده برايتان منافع زيادی خواهد داشت.

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید