2777
2789

بعد از مدت ها جاریم دعوتمون کرد خونش خانواده شوهرم همه بودن بعد دخترم ۹ سالشه گفت آب میخاد جاریم گفت آب تو فلاسکه برو بخور دخترمم رفت لیوان برداشت ک لیوان از،دستش میفته جاری اولش هیچی نگفت بعد یهو از،جاش بلند شد و رفت سمت دخترم محکم زد تو گوشش و گفت حواست کجاس حالا لیوانام لنگه شدن زود باش گمشو برو پیش مامانت بیچاره دخترم آب هم نخورد همه اونجا پشت من بودن حتی برادرشوهرمم پشت من بود جاریم وقتی دید هیچکس طرف اون نیست گفت همتون از خونم برید بیرون لیاقت ندارید دعوت بشید خونه کسی بعدم رفت تو اتاق و درو قفل کرد دیگم بیرون نیومد برادرشوهرم کلی عذر خواهی کرد مام دیگه همه پاشدیم رفتیم خونه هامون واقعا یه لیوان انقدر مهم بود؟ 

باور نمیکنم، بای

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر عجیب

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

جاریت از قبل دلش پر بوده .  اون لحظه منفجر شده .

دلشم راضی نبوده دعوتتون کنه. شوهرش مجبور کرده 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

به پر بازدید امشب خوش امدید

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مشکل روحی روانی داره شاید. یا شاید باشوهرش مشکل داره این جوری سر خانواده شوهرش دراورده

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم