2777
2789

هبچکس نداشته باسی 

خانواده شوهر هم هیچ کمکی نکنن

دلم میخاد روزی یکساعت این بچه جلو چشمم نباشه و ببرنش بیرون

باباش شب ساعت ۱۱ میاد ک خستس

ظهر هم دوساعت خونس ک  ناهار و چرت بعدظهرشه 

واقعا خسته شدم

بچه ۱۸ ماهم کلاقم کرده

خونم مثل طویله هست

من ادمی بودم کع خونم مثل لیلی دیلی و صبورا جانباز تمیزززززززز بود ‌.این حجم از شلختگی و نامنظمی رو نمیتونم تحمل کنم 

خسته نباشی عزیزم طبیعیه 

من 3تا دارم پشت سر هم شهر غریب بدون کمک 

هرجور بگیری میگذره، بپذیر خونه مثل قبل نمیشه با بچه کوچیک 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسته نباشی عزیزم طبیعیه من 3تا دارم پشت سر هم شهر غریب بدون کمک هرجور بگیری میگذره، بپذیر خونه مثل ق ...

عزیزم منم سه تا بچه دارم خونه همیشه بهم ریختس.شما هم مث منی؟واقعا سخته

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
عزیزم منم سه تا بچه دارم خونه همیشه بهم ریختس.شما هم مث منی؟واقعا سخته

امروز گفتم برید اتاقتون مرتب کنید، کمک کنید جمع کنیم خونه رو

همکاری میکنن ولی خب همیشه مرتب نمیشه باشه 

سخت که هست ولی خدا کمک میکنه همیشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
امروز گفتم برید اتاقتون مرتب کنید، کمک کنید جمع کنیم خونه روهمکاری میکنن ولی خب همیشه مرتب نمیشه باش ...

من دخترام دوسال و سه سال و نیم و نه ساله هستن.دوتا کوچیکا ک دائم میریزن و ریخت و پاش میکنن.بزرگه گاهی کمکم میکنه ولی خیلی کم.واقعا خسته میشم خونمم کوچیکه دیگه بدتر

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم