2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مشکل شما را دارم تلویزیون میبینن تا بچه ها بخوابم پا تلویزیون خوابش برده بیدارکنم که واویلا که ...

الان بیدار سد رفت دستشویی رفتم گفتم ناراحت میشک اینجا میخابی کاش نمیگفتم گفت برو بخواب حال ندارم

واقعا اصلا منم نمیدونم فازشون چیه اگر نگم بهش میگی بی مهلی میگم میگه بخوابم کردی خسته ام حوصله شما ن ...

فردا ناهار میخاییم بریم مهمونی حوصله دعوا ندارم ولی خیلی ناراحت شدم

فردا ناهار میخاییم بریم مهمونی حوصله دعوا ندارم ولی خیلی ناراحت شدم

مگه نمیگی شوهرم گاوه اخلاق نداره ؟پس چه اصراری داری بغلت بخوابه؟به جهنم که تو حال بخوابه.ادم که از گاو به دل نمیگیره

دعوا فایده نداره عصاب خودتا خورد می‌کنی منم مجبورم بسازم بسوزم چون تو دعوا خودم مقصر شناخته میشم بچه ...

ببین گوشیشو از بالا سرش برداشتم گذاشتم اشپزخونه اخه یعو میرم میلینم نصف شب سرش تو کوشیه خدا کنه فردا جنگ نکنه میخاییم بریم خونه مادزم

مگه نمیگی شوهرم گاوه اخلاق نداره ؟پس چه اصراری داری بغلت بخوابه؟به جهنم که تو حال بخوابه.ادم که از گ ...

آره ولی رک بهش گفتم پذیرایی میخابی خییلی ناراحت میشم باز خوابید دو روز بود خوب بودیم