2777
2789
عنوان

خانما از پوسته و خارش سر خیته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستات :ادویه و گرمیجات کمترمرطوب کننده کامان بزنبیرون میری دستکش چون هوا سرده باعث تشدید میشهیه دارو ...

کامان مث اب خالیه برامشبا کرم اگزو میزنم 

و روزا اتوپیا اردن برای پوست حساس 

اینا خوبن برام.

دکتره گف یکم خوب شدی دوهفته نزن باز تا مقاوم به اینا نشی

کامان مث اب خالیه برامشبا کرم اگزو میزنم و روزا اتوپیا اردن برای پوست حساس اینا خوبن برام.دکتره گف ی ...

استرس مثل سم میمونه برای بیماری خودایمنی

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عزیزم گوش بحرفم بده سرکه سیب بزن به نواحی که میخاره بعد نیم ساعت بشور میسوزه ولی بمرور خوب میشه هر ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
منم که ادم استرسی ینی وقتایی فکروخیال دارم از خواب پا میشم دستامو میخارونم

دوش آب ولرم

دستاتم با آب ولرم بشور.

میدونم موقع استرس با آب داغ میشوری ولی سعی کن ولرم باشه

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

انشالله بزودی با همین راهکارخوب میشی وبرام دعا کن...سرکه سیب خونگی خیلی خیلی عالیه  پوستتونوشفاف میکنه کک ومک هارو ازبین میبره برا گلودرد ودندان درد عالیه وعفونت