2777
2789

حق داری عزیزم 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم از ازدواج بهم میخوره

جرا باید یکی بیاد تو زندگیم مسئولیت همه غلطاشو گردن بگیرم

اون کار اشتباهی کنه من سرافکنده شم

من خودم باری رو دوش کسی نیستم

نمیخام کسیم باری رو دوشم باشه

ایش

مثلا ده سال پیش گرونی نبود؟ اون موقع که گوشت کیلویی 10 هزار تومن بود سکه 1 میلیون بود حقوق ها هم همونقدرکم بود الان همه چی با هم رفته بالا دیگه ! حقوق یه کارگر شده بیست میلیون 

اگه اینجوری حساب کنیم از صد سال پیش گرونی بوده ولی چون الان شما یکم دیدت باز تر شده حس میکنی گرونیه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

مثلا ده سال پیش گرونی نبود؟ اون موقع که گوشت کیلویی 10 هزار تومن بود سکه 1 میلیون بود حقوق ها هم همو ...

گرونی بوده ولی میزان و شدت اینجور نبوده

دیگه امارهای افزایش تورم و افزایش کالاهی اساسی... مشخص هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مثلا ده سال پیش گرونی نبود؟ اون موقع که گوشت کیلویی 10 هزار تومن بود سکه 1 میلیون بود حقوق ها هم همو ...

حقوق کارگر کجا شده ۲۰م؟؟؟؟؟؟

شما ی سرچ ساده بزن از حقوق وزارت کار بعد کسر حق بیمه  ب زور میشه ۱۰ت!

ی زمانی با نصف حقوق ی کارگر میشد دو تا سکه تمام خرید 

با یارانه هر نفر میشد ی ربع سکه خرید!

خواهشا ی جوری حرف نزنید که به عقلتون شک کنیم