2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم لطفا بیاین😔

167 بازدید | 24 پست

خودم ۲۳سالمه لیسانس دارم،قیافم خوبه معمولیه(بقیه میگن خوشگلی) دنبال کارم خونوادم حمایتم میکنن ک جدابشم بچه هم ندارم ۵ ساله ازدواج کردم

با شوهرم خیلی اختلاف فرهنگی تحصیلی و طبقاتی داریم

خواهشا نگید چرا با اینهمه تفاوت ازدواج کردی ،من برام‌پول و تحصیلات مهم نبود ،اینام خیلی نقش بازی کردن خودشون خوب نشون دادن بعد عقد یهو عوض شدن ازدواجمون سنتی بود

راهنماییم کنین طلاق واسم خوبه یانه

شوهرم 

عصبی، خودشیفته اس، هیز هول، پول نداره ،خونه نداره ماشینش هم ب اسم باباشه ،دهن بینه، به شدت زیر سلطه خونوادس ،خونوادش یکسره پول میکنن ازش ،کتک میزنه، فحش میده ،اهل تفریح و مسافرت نیست با هزار التماس سالی یبار مسافرت میبره اونم کلی غر میزنه

غرغروئه،مسئولیت پذیر نیست، دروغگوئه،خونوادش خیلی بی‌فرهنگ و دخالت کن و دروغگو و نیش و کنایه زن هستن

حالا خوبی‌اش:یه شغل کارمندی داره ،استایلش خوبه ،چهرش معمولی خوبه،ورزشکاره،آدم ساده لوحیه،ابراز محبت کلامی خیلی میکنه،رابطه جنسی خیلی خوبه،واسه سرکار رفتن و درس خوندن حمایتم میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی دیدین مرد بشو نیست ازش جدا بشین زن بعد ازدواج نیاز به یه مرد داره نه یکی که غذا میخوره و رابطه جنسی داره

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

؟؟؟؟وات د فاز الان از کجای حرفم‌متوجه شدی جوگیر شدم؟!به من سیخ و میخ میگن جدا شو

همینکه سیخ و میخ میگن جدا شو و تو قبول کردی یعنی جو گرفتی با کمال احترام!

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
هرکی دیدین مرد بشو نیست ازش جدا بشین زن بعد ازدواج نیاز به یه مرد داره نه یکی که غذا میخوره و رابطه ...

دقیقا من مرد ندارم ی بچه ننه دارم که بی عرضه عرضه هیچی نداره 

واسه اولیه های زندگی هم منت میزاره سرم 

بخدا فامیل میگن اینکه جز ک ر د ن  چیز مثبت دیگه ای نداره برای چی موندی

اولا چن سالشه . دوما شاید بقول خودت ساده لوح هس مث بچه ها همه جیزایی ک میگیره ب اسم بابا یا مامان می ...

۳۰ سالشه 

خب بی عرضه اس دیگه 

الانم داریو مشاوره میریم ،ولی میدونی چیه چون خودشیفته اس فقط میگه من هیچ عیبی ندارم همه چی تقصیر توعه

بنظرم ببین خودت چقدر دلته که بمونی یا بری همه چیز بستگی به خودت داره اما ایراداتی که گفتی مثل دست بز ...

خودم ک اصلا دلم باهاش نیست حالم از خودش و خونوادش بهم‌میخوره آنقدر اذیتم کردن  افسردگی گرفتم اضطراب گرفتم

مگه طلاق همینطوری اسونه که میگی طلاق .

زندگی بعد از طلاق و سختیاش رو میتونی تحمل کنی .

بعدم میگی کارمنده از کجا بیاره سالی چند بار ببرتت مسافرت . والا منم شوهرم کارمنده همون سالی یک بار میریم سفر . 

اختلاف فرهنگی هم همه جا هست خانوادش هرروز که خونتون نیستن باید مدیریت کنی روابطتونو 

دلایلت برای طلاق خیلی پیش پا افتاده وسطحی هست .

به نظرم بعضی ویژگی‌های بدش با مشاوره حل میشه‌هامیدونه میخوای طلاق بگیری؟ چی میگه؟

آره میدونه ،اونم سرد شده ب زندگی حس میکنم 

الانم داریم مشاوره میریم ولی خودشیفتس همه چی میندازه گردن من فکر میکنه هیچ عیبی نداره