2777
2789

عزیزم شیر مادر خیلی خیلی بهتر از شیر خشکه و اصلا قابل مقایسه با شیر خشک نیست کودکتون رو از این نعمت محروم نکن چون با خوردن شیر مادر استخون بندیش درشت تر و نسبت بخ خیلی بیماریها ایمن تر و ضریب هوشیش هم بالا تر میره خواهشا به بچت شیر خودت روبده

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چرا هر دکتری میری میگ هیچ چیز شیر مادر نمیشه؟من دوستم بچش شیر خشکیه تپللللل ولی ۸ کیلو یه دوست دی ...

آفرین میدونی دلیلشو؟ شیرخشک طبع سردی داره‌. بچه های شیرخشکی پف میکنن مث خودمون که وقتی سردی میخوریم یا مزاجمون بلغمی میشه پف میکنیم

پس چرا هر دکتری میری میگ هیچ چیز شیر مادر نمیشه؟من دوستم بچش شیر خشکیه تپللللل ولی ۸ کیلو یه دوست دی ...

شیرخشک پف میده 

از شیر بگیرتش شیرخشگیه زود پفش میخوابه 

ول شیر مادرکمتر میخوابه چون بچه قد میکشه

مثبت بین

من شیر خشک خوردم تو برادرخواهرام از همه زشت‌تر،دندونام همه خراب شدن کلی پول دادم درست کردم

کلی هم مریضی دارم

اونا شیرمادر خوردن

صد در صد شیرخشک.

بچه بالا بیاره aRمیدی 

اذیت بود کامفورت 

ضعیف بود هایپ

اسهال شد غلیظ تر درست میکنی 

لازم نیست پرهیز غذایی داشته باشی

با آهن و کلی ویتامین غنی شده 

شیر خودتو دوسال بخوره استخون ودندون نمیمونه برات

آفرین میدونی دلیلشو؟ شیرخشک طبع سردی داره‌. بچه های شیرخشکی پف میکنن مث خودمون که وقتی سردی میخوریم ...

دقیقا دکتر ب من گفت اون بچه ای ک شیرخشک میخوره باد میکنه استخوناش محکم نمیشه اما اون بچه ای ک شیر مادر میخوره استخون بندیش قوی میشع ولی پف نیست 

دیونه مگه به تپلیه.  . همه مریضی های که تو تا حالا گرفتی  پادتنش تو شیرت منتقل میشه به بچه . بچت خیلی سالم تر هست ‌ 

چون شیرخشکی الکی تپل میکنه دیگه تابلوعه 

اون یکی شیر مادر میخوره سالم تره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دقیقا دکتر ب من گفت اون بچه ای ک شیرخشک میخوره باد میکنه استخوناش محکم نمیشه اما اون بچه ای ک شیر ما ...

اره درسته. ببین شیرخشک فقط برای مواقع ضروریه که شیردهی به مادر یا بچه آسیب بزنه. حیف نیست شیری که حاضر و آماده تازه به تازه از سینه مستقیم تو دهن بچه میریزه رو بخشکونی به جاش یه ماده فراوری شده ای که چند وقت قبل تولید شده و باید با آبجوش تازه کنی رو به بچه بدی؟

ظلمه بخدا. هم دکترها هم طب سنتی هم قدیمیا هم جدیدا هم داخلیا هم خارجیا همه دارن میگن شیرمادر ارجحیت داره.