2777
2789
عنوان

شما هم اینجوریم😁

46 بازدید | 1 پست

من امشب لباس بگیرم فردا پشیمونم میگم کاش اون یکی مدل دیگه رو میگرفتم 😐 همیشه هم همینه متاسفانه 🥲

چند روز پیش رفتم سارافون گرفتم نزدیک ۷ تا سارافون پوشیدم تا یکی رو انتخاب کردم نزدیک یه ساعت تو مغازه بودم جلو آینه 

آخرم یه چیز که خیلی خوشم میومد خریدم  

صبحش دیگه اون حس خوبو نسبت به لباسه نداشتم و این حسو صبح همه خرید هام دارم 😭

به خودت اعتماد کن موقع خرید 

لباس دو بار ک بپوشی کهنه میشه باید بندازی اما این عدم اطمینان به خودت باعث میشه همیشه کارا رو با شک انجام بدی 

وقتی لباسی میخری دیگه خزیدیش تو ذهنت مقایسه اش نکن با باقی مدلا بپوش و لذتش رو ببر

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....