2777
2789

خیلی به دست و گوش اینا نگا میکنه میدونم میخواد ببینه چقدر طلا دارم 

یه بارم به شوخی دست کرد گوشم دلم شکست چون هیچی نداشتم گوشم  اخه چرا این کارو کرد من خیلی طلا ملا ندارم  چرا معیار سنجش پسرا اینطور شده اگه خودشون اینطور باشن ماها که بدتر باید بشیم اما خداشاهده من هیچ وقت ازش حقوقشو نپرسیدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد اونی افتادم میگفت خواستگارش روز خواستگاری یه تیکه موهاش و کشیده میگفت فکر کرده میخواد موقیت رمانتیک ایجاد کنه بعد پسره گفته مامانم گفت چک کنم کچل نباشی دختر قبلی کچل بود نزدیک بود بندازن بهمون

( هم خنده داره هم حرص دراره )

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خب دلیلت چیه باهاش ادامه میدی؟

قصه ش طولانیه فقط بدون که حالم ازش بهم میخوره کاتم کرده اگه جوری تعریف کردم که انگار تو حال اتفاق داده اشتباهه برا چن وقت پیشه 

یاد اونی افتادم میگفت خواستگارش روز خواستگاری یه تیکه موهاش و کشیده میگفت فکر کرده میخواد موقیت رمان ...

با مشت نکوبیده تو دهنش پرتش نکرده بیرون؟موقعیت رمانتیک با کشیدن مو،کشیدن مو کلا توهینه اونم تو جلسه خواستگاری عین آدم میپرسید خب.

یاد اونی افتادم میگفت خواستگارش روز خواستگاری یه تیکه موهاش و کشیده میگفت فکر کرده میخواد موقیت رمان ...

کارش زشت بوده ولی به این باز ادم میتونه حق بده  چون قبلیه اونطور بوده این چی طلا اخه؟