2777
2789
همه شدن شبیه هم فرم بینیشون همه شون یجور عمل شده لب ها و صورتشون بی اندازه ژل تزریق شده موها همه یه ...

وای بخدا قسم من فقط بلاگرهای نچرال رو دنبال میکنم البته ایران کم توشون نچراله بیشتر بلاگرهای خارجی رو فالو میکنم ،چی بسر بشر اومده ،این همه جنگ علیه تن خودشون بنظرم خیلی گناه دارن خیلی دلم براشون میسوزه چون آدم وقتی خودش رو قبول نداره میره زیر تیغ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر میکنن آقایون ازون قیافه خوششون میاد در حالیکه آقایون ازون قیافه میفهمند که میتونن سواستفاده کنن ...

اما بنظر من خوششون میاد

اگه نمیومد انقدر این عملا زیاد نمیشد و فراوانیشون رو به کاهش بود نه افزایش

حتی برای زندگی هم اونا انتخاب میشن نه امثال من

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

والا قدیما ،ما خوشگلا دو سه نفر بیشتر نبودیم🥴اما الان.....

گلم اینچور نگو والا ما هرکی نچرال بوده در قیاس با یه فیک ،نچراله خوشگلتر بوده ،اون آدم نچرال اعتماد ب نفسی هم اگه داشته باشه واقعیه ولی کسی که رفته زیز تیغ و با اوت اعتماد ب نفس پیدا کرده اون اعتماد ب نفس کاذبه

اما بنظر من خوششون میاداگه نمیومد انقدر این عملا زیاد نمیشد و فراوانیشون رو به کاهش بود نه افزایشحتی ...

نه  برای زندگی اونارو یا انتخاب نمیکنن یا میخوان تو مجالس آنچنانی ببرنشون می‌دونم خانومهای ساده تر قبول نمیکنن.

درصدی که واقعا مرد زندگی باشن و انتخابشان این تیپ ها باشن خیلی کمن .

فکر میکنن آقایون ازون قیافه خوششون میاد در حالیکه آقایون ازون قیافه میفهمند که میتونن سواستفاده کنن ...

کسی که خودش رو قبول نداره میفته ب جون خودش با عمل اون پسری هم که میره تو رابطه با اینا بخاطر همینه هر سواستفاده ای بخواد میکنه چون میگه این دختره خودش خودش رو قبول نداره که اگر داشت دست نمی‌برد نمی‌برد صورتش بعد اون وقت من قبولش داشته باشم 

گلم اینچور نگو والا ما هرکی نچرال بوده در قیاس با یه فیک ،نچراله خوشگلتر بوده ،اون آدم نچرال اعتماد ...

حق با شماست

ولی متاسفانه در جامعه حکم چیز دیگه ای هست که ضربه هاش تا دهه ها تقریبا جبران ناپذیره 

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

دیگه اینم یه دوره ای داره احتمالا از مد می‌افته پلنگ شدن

الان نمیدونم جدیدا دیدین یا نه میگن مدل بینی های نیمه فانتزی که قبلا رو بورس بوده الان از مد افتاده و مثل اینکه یه جور دیگه عمل کردن مد شده بعد فکرشو بکن کسی ک بخواد بره زیر تیغ ۳سال یکبار باید با مُد پیش بره و بره زیر تیغ کلا روح روان اون آدم نابود میشه ،کاش میشد بهشون فهموند اگه الان صورتت رو نپذیری دورانی که پیر بشی و زیبایی ات رو از دست بدی میخوای چیکار کنی 

همه شدن شبیه هم فرم بینیشون همه شون یجور عمل شده لب ها و صورتشون بی اندازه ژل تزریق شده موها همه یه ...

من این چهره های عملی و عجیب فقط تو اینستا میبینم اکثرا آشناها اطرافیان و فامیل چهره های طبیعی دارن به جز یکی دونفر که عمل بینی دارن فقط 

الان نمیدونم جدیدا دیدین یا نه میگن مدل بینی های نیمه فانتزی که قبلا رو بورس بوده الان از مد افتاده ...

به نظر من عمل برای رفع عیب خوبه ،ولی برای بهتر شدن و مد خیلی اشتباهه و به قول شما همیشه باید زیر تیغ جراحی باشه.

من این چهره های عملی و عجیب فقط تو اینستا میبینم اکثرا آشناها اطرافیان و فامیل چهره های طبیعی دارن ب ...

توی خیابون من اکثرا میبینم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍