واقعا یکی بینیش تو بچگی ضربه خورده ،کجه یا قوز بدی داره ،خب عمل کنه خوبه و اعتماد به نفسش زیاد میشه ولی یکی دماغش خوبه ،عمل میکنه که داف بشه اون اشتباهه .مدام باید عمل کنه یه جاییشو و ....
نه برای زندگی اونارو یا انتخاب نمیکنن یا میخوان تو مجالس آنچنانی ببرنشون میدونم خانومهای ساده تر ق ...
من ۱۲ ساعت در روز داخل مجموعه ای کار میکنم که روزانه حداقل با ۲۰۰مرد برخورد دارم
و متاسفانه شاهد چیز دیگه ای هستم
حتی خانم های سن بالا هم دخترایی رو انتخاب میکنن برای پسراشون که ظاهر امروزی داشته باشن و پُز ظاهر خوووب عروسشونو تو فامیل و اقوام بدن
تمام اینا جای تاسف داره البته!!!
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
بیرون هم میبینم اکثرا چهره ها نچراله ،بله آرایش میکنن یا نهایت عمل بینی ولی این چهره های افراطی فقط تو اینستا میبینم اکثرا از برنامه استفاده میکنن مخصوصا غیر طبیعی گونه و باهاشون بزرگ میکنن...یه نظرسنجی تو اینستا بین خانوما گذاشته بودن فقط ده درصد آمار کسایی که بینی عمل کردن بود بقیه نچرال بودن
همگی اینها بخاطر تاثیر منفی فضای مجازی و جنگ سرد هست
چرا قدیما از این خبرا نبود!!!
دقیقا الان ملاک ارزش آدمها شده لب بزرگ و زل زده ، بینی عملی ،سینه و با ..... سن بزرگ و .....در حالیک ...
بله متاسفانه
امیدوارم ورق برگرده