2777
2789
درکت میکنم

🥲

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

من فقط دلم میخواد ...

راستش آنقدر زیادن که اگر بگویم تا رسیدنشان وقت لازم است ...

ولی مهمترینش ...

الان یه مشاور تحصیلیه و کلی کتاب تست (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هوف خدا نتیجش بخیر کنهمن میخوابم فردا میخونم می‌دونم امشب نمیتونم

اگر نمیتونی پس انرژیت تموم شده

بخواب فردا شروع کن بخون

واقعا...ایشالا نتیجه بگیریم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

من فقط دلم میخواد ... راستش آنقدر زیادن که اگر بگویم تا رسیدنشان وقت لازم است ...ولی مهمترینش ...الا ...

بمیرم الهی کاش پیشم بودی چندتا بهت میدادم ... تجربی؟

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

بمیرم الهی کاش پیشم بودی چندتا بهت میدادم ... تجربی؟

سلامت باشی عزیز دلم .🫂🤍

اونقدر وخیم نیس اوضاع ...

ولی مسترسم واقعا چون مشاور ندارم و افت کردم ،اون چیزی که میخوام نشه 🥺

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

سلامت باشی عزیز دلم .🫂🤍اونقدر وخیم نیس اوضاع ...ولی مسترسم واقعا چون مشاور ندارم و افت کردم ،اون چ ...

بابا بخدا سر و ته هم مشاورا در قرون نمیارزه باور کن خودتو اذیت نکن وبدون فکر به نتیجه فقط بخون

میدونم سختته ولی خودت باشه :)

سلامت باشی عزیز دلم .🫂🤍اونقدر وخیم نیس اوضاع ...ولی مسترسم واقعا چون مشاور ندارم و افت کردم ،اون چ ...

چه جالب منم۴۰۵ ایم 

منم مشاور ندارم ولی چندتا کانال تلگرامی دارم نکات مشاوره ای میزارن اونام مفیدن