2777
2789
عنوان

یادی کنیم‌از مظلومترین کاربر نی نی سایت 🖤🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 69 پست
اسم کاربریشون چیه ؟ من از قدیمیای سایتم احتمالا بشناسم

یه کاربر دیگه گفته بودن

منم حدودا  از ۸۶ اینجام

یاد بگیر ، قدر هر چیزی را که داری بدانی،
قبل از آنکه روزگار به تو یادآوری کند که:
می بایست قدر چیزی را که داشتی، میدانستی ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا تایید نشد

ندیدم اینجا توی سایت کسی تایید کنه ولی میمی ناز چند تا از بچه های سایت تایید کردن و مراسمش رفتن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یه کاربر دیگه گفته بودنمنم حدودا از ۸۶ اینجام

یکی از کاربرا هم توی هواپیما بود سقوط کرد با دخترش اسم کاربریش یادم نیست 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

کاربریشو‌ تگ کنین مام بخونیم تاپیک هاشو🥲

تک نمیشه ولی سرچ کن :تاپیک هرروز: من میمی نازم اومدم  سهم دعای امروزم رو....  تاپیکش میاد

یاد بگیر ، قدر هر چیزی را که داری بدانی،
قبل از آنکه روزگار به تو یادآوری کند که:
می بایست قدر چیزی را که داشتی، میدانستی ...
مامان ترنم ۳۷

بله درسته یه شب قبل سفرش تاپیک زد و گفت فردا دارم میرم مسافرت عجب دنیای بی ارزشی 

چند ماه البته از قبل درمانشو شروع کرده بود

خدابیامرزتش خیلیافوت شدن یکیشون هم من چندوقت پیش متوجه شدم دوستش براش تاپیک زده بود رفتم تاپیکاش خوندم ناراحت شدم براش تاپیک هم زدم .همش ازعشقش که فوت شده گفته بعدمدتی خودش هم رفته پیش عشقش.خیلی حس بدیه  نوشته های آدمی رو بخونی که دیگه تواین دنیا نیس 🖤 . من گاهی میگم اگه من بمیرم هیچ دوستی  ندارم برام تاپیک بزنه    . یه بیماری گرفتم بعدعمل کنسرتیروییدم دعاکنین خوب بشم  

خدابیامرزتش خیلیافوت شدن یکیشون هم من چندوقت پیش متوجه شدم دوستش براش تاپیک زده بود رفتم تاپیکاش خون ...

عزیزم خدا نکنه ان شالا که ۱۰۰ سال عمرت به دنیا باشه بابت بیماریتم نگران نباش امروزه علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده بدترین دردهاهم درمون میشن