2777
2789

نه جدی ؟ درامدا همه بالا

مهمونی ها به راه

خداروشکر البته خدا بیشترش کنه ولی واقعا برام سواله دیگه چرا می نالن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا پولدارا ندیدم بنالن 

دو دسته کاربر داریم 

یه سری ها کلا مینالن

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ن والا ما وضمون خوب نیس ماهی ۱۰تومن حقوقمون ماهی ۷کرایه میدیم. ده سالم هست مستاجریم و حتی ی ماشین نداریم اگه اینجوری پیش بره کارم ب طلاق میکشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

میشه یکی از این وضع خوبا به من پیام بده؟؟من بزرگترین مشکلم ب دست یکی از شماها حل میشه🥲

پول نمیخام بخدا

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

اینجا تو سایت همه جهزیه ی ۳میلیاردی میبرن خونه شوهر بعد تو تاپیک بعدی مینالن از یی مولی و نداری!😂👍

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

پر توقع ان شاید ...

شاید دروغ میگند ...

نمی‌دونم 

چند وقت پیش بحث درآمد و حقوق بود میگفتن ماهی هفتاد میلیون پولی نیس خیلی کمه اصلا پاسخگو نیست  همه هم تایید کردن🥲😐

من اصلا خجالت کشیدم بین اون ها بگم در امد ما زیر ده تومنه داریم میسازیم با همین درامد ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍