2777
2789
عنوان

چیکار میشه کرد جز صبر و تحمل❗️

68 بازدید | 6 پست

همش با خودم میگم ای کاش انقدر وابسته نمی  شدم که بعد رفتنش اینجوری خراب بشه حالم

روزا خودمو سرگرم میکنم ولی امان از شب امان از وقتی که میخوام سرمو بزارم رو بالشت و بخوابم همه خاطرات یکی یکی میاد و از ذهنم میگذره 

ای کاش بهتر بشه حالم خیلی روزای سختیو دارم میگذرونم

این که بی دلیل  یهو رفت بدون خداحافظی رفت بیشتر عذابم میده

امید دارم برگرده ولی میدونم نمیاد...

ای کاش اعتماد نمیکردم ای کاش وارد رابطه لانگ نمی‌شدم..‌

ای کاش حرفای اونایی که میگفتن اول مستقل شو هیچ وقت وابسته نشو رو گوش میدادم 

زمانی پشیمون شدم که دیره(:

تجربه جدایی دارین چقدر زمان میبره آدم دلتنگ نشه دیگه؟!

همیشه دلتنگش میشی 

زمان بگذره غمش کمتر میشه اما فراموش نمیشه 

قوی باش 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من حالم ازتوبدتره دوسال باهاش بوده بعدازدوماه کات رفیقم پیامش داد ولی نخاست منو گف دیگ نمیخاد باهام ...

من یک سال

دارم ب این فکر میکنم ینی تموم حرفاشون دروغ بوده؟!

چقدر راحت دروغ میگن و دل میشکنن

همیشه دلتنگش میشی زمان بگذره غمش کمتر میشه اما فراموش نمیشه قوی باش

قلبم داره از دلتنگی مچاله میشه برای آدمی که میدونم کلا منو یادش نیس

ای کاش بتونم‌مثل خودش بشم

قلبم داره از دلتنگی مچاله میشه برای آدمی که میدونم کلا منو یادش نیسای کاش بتونم‌مثل خودش بشم

از ابر دلتنگی من فقط خیالِ تو میبارد ...

به خودت زمان بده تا اثرش تو قلبت کمتر بشه 

خودت رو به خاطر احساساتت سرزنش نکن تو آدمی و میتونی رابطه های دیگه ای رو هم تجربه کنی نه صرفا دنبال رابطه ای باشی ک توش هیچ خطایی نباشه 

هر رابطه ای یه تجربه میشه برات قربونت برم  اینقدر به خودت فشار نیار اروم باش  بزار کمی بگذره حالت بهتر میشه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....