2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6882 بازدید | 337 پست
ولی ب خودت برس نزار جذب رنگ و لعاب بقیه بشهمردا طاقت شون مثه ما زنا نیستا

چندسال اول ازدواجم همش فکر جمع کردن بودم هیچکاری نکردم گفتم باید خونه دار بشم دلم برا شوهرم میسوخت ولی شوهرم با یک خانوم بود و برا اون خرج میکرد الان اصلا از خودم نمیگذرم 

عزیزم اینجوری نباش نمیگم بریز بپاش کن چیزی ک‌دلت میخواست رو حداقل بخر من خودم بخدا شوهرم بزاره شب و ...

من اصلا نمیتونم 😁میگم اگر جمع کنم مثلا میتونم وام بگیرم بعد مثلا بزنیم به زخم زندگیمون. همسرم هم بگه خرج کن میگم نه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیتونم 😁میگم اگر جمع کنم مثلا میتونم وام بگیرم بعد مثلا بزنیم به زخم زندگیمون. همسرم هم بگ ...

ایششش نباش اینجوری  گلم مردا از زنای قانع تو خلوتشون خوششون نمیاد خداروشکر در حد خودتون دارید پس انقد احتیاط نکن

هرکی یه مدلی دلش خوشه شایداونم مدل ماشین براش مهم نباشه من نگفتم همه گفتم بیشتریا

ن دلش خوش نیست همیشه حسرت بقیه رو میخوره که چه پوستای دارن چه لباسهای ولی خودش میتون از اونا بهترشم بخره الانم افسردگی گرفته 

من طرفدار اینم که‌خوب کار کنیم هردو که هم بتونیم خوب بپوشیم و بخوریم و بگردیم و حسابی به خودمون برسی ...

عزیزم من کار میکنم ولی درآمدم در حد خرید خونه نیست فقط صندوق شزکت میکنم مجبور بشم پول بدم و با پولش طلا میخرم موقع خونه سازی میدم همسزم. مدام مشغولم اگر درآمد نداشته باشم حس میکنم عذاب وجدان میگیرم 

من اصلا نمیتونم 😁میگم اگر جمع کنم مثلا میتونم وام بگیرم بعد مثلا بزنیم به زخم زندگیمون. همسرم هم بگ ...

اشتباه میکنی 

وقتی شوهرت هم میگه خرج کن پس دوست داره خرج کنی 

خود من به مدت مثل شما بودم و یه روز یه مانتو شلوار خیلی ساده برا خودم گرفتم برای سر کارم که راحت باشم یهو دیدم همسرم گفت این چیه گرفتی مثل افغانیا شدی🤦

با اینکه ۱ بار پوشیده بودمش انداختم بیرون و رفتم چند تا لباس شیک گرفتم که شوهرم پیش خودش نگه چرا زنم این تیپی میگرده

کار شما اشتباه هستمن 22 سالمه شوهرم 29 30 هست الان میتونیم بریم بهترين کافه صبحونه بخوریم 30 سال دیگ ...

عزیزم من ولی اینجوریم مثلا میگم همون صبحونه تو کافه رو خونه میخورم یا میرم طبیعت. مگر اینکه واقعا جایی باشیم و شرایط آماده کردن نداشته باشم. 

دور کاری چیه عزیزم چیکار میکنید

تو زمینه کاری خودم عزیزم 

قبلا خودم بالا سر کارم میرفتم الان بیشتر همکارم انجام میده و من مثلا وقتی مجبور باشم نهایتا یه روز یا دو روز توی ماه میرم 

الآنم که مریض شدم و دو هفته دکتر استراحت مطلق داده بهم🤦

اشتباه میکنی وقتی شوهرت هم میگه خرج کن پس دوست داره خرج کنی خود من به مدت مثل شما بودم و یه روز یه م ...

خوب کردی مردا تصویرین الانم که ماشالا تو خیابون همه شیک انگار تازه از پلاستیک درشون اوردن😂

من خودمم ۵ تومن بابت ی مانتو نمیدم خیلی بدم ۲تا۳ تومن تو شهر ما ارزونی هستش البته با ۱ تومن مانتو خی ...

من نهایت یک‌ونیم حداکثر. سعی می‌کنم برم بازار یا با تغییر فصل لباس بخرم یا اومدم تهران میرم بازار و میخرم. 

عزیزم من ولی اینجوریم مثلا میگم همون صبحونه تو کافه رو خونه میخورم یا میرم طبیعت. مگر اینکه واقعا جا ...

اسی این مشکلی نداره ولی گاهی با شوهرت رستوران برو بعد بیستر به پوشش خودت پوستت اینا رسیدگی کن خودتم ظاهرا کار میکنی