2777
2789
عنوان

شما موافق جمع کردن پول هستین یا خرج کردن لطفا خانمهای متاهل جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 320 پست
درست میگید. والا من فکر میکنم بیشتر در حال جمع کردن هستم حتی درآمدم کمه ولی همونم نگه میذارم تا روزی ...

نه دیگه اینقد خودت را اذیت نکن 

واقعا زندگی همین روزاس 

اگه ی چیز کوچیک دلت میخاد بخر  با نخریدن ی تیکه لباس و ی آرایشگاه  هیچ اتفاقی نمیفته اون پولم صرف چیز دیگه میشه میره ی خرج نرمالی بذار واسه ماهیانه خودت 

درست میگین ولی من معمولا با همون کم کم جمع کردن و کار پاره وقت طلا میخرم و با پول طلاهای که جمع کرده ...

این سبک زندگی رو توصیه نمیکنم

منم عین تو بودم

جاریام شوهراشون الاف و کار درست درمون نداشتن

شوهراشونو مجبور کردن از جیب پدرشوهر بدزدن ماشین خوب زندگی خوب بسازن واسشون 

اگر ما زنا از خودمون نزنیم شوهره خودش یه راهی پیدا میکنه یه جوری از یه جایی تامین کنه زندگی رو

حتی زنداییام هم همینن

من و تو راهو اشتباه رفتیم

نکن

عین من چندسال بعد پشیمون میشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم تو خوب زندگی میکنیمن همین معمولیا رم نمیمونه انجام بدمنتیجه سالها زحمت و خسیسی هم شده یه خونه ن ...

همون خونه نقلی باعث میشه توپیری حداقل غصه کرایه خونه نداشته باشی کاردرستی کردی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
هر کس بنا به شرایط خودش باید بسنجه مثلا شما خونه داری؟؟؟اگه داری چند متر و کدوم منطقه؟؟؟ماشین داری؟ا ...

عزیزم ما ماشین داریم مدل پایین و خونه داشتیم فروختیم البته شهرستان خیلی کوچیک بود و د حال ساختن خونه بهتری هستیم که با این تورم توش موندیم و با همون پولهایی که جمع کردیم به سختی، تونستیم کمی جلو ببریم. ما با پول خونمون، زمین خریدیم و تصمیم به ساخت گرفتیم. اونا بهمون گفتن بفروشید رهن کنین و زندگی کنیم و ماشین خوب بخرید. اکثر فامیلامون همینن و بهمون میگن خسیس. من 32 و همسرم 36 اونا 42 و 45 هستن

اونایی ک میگن خونه نقلی  وناشکری میکنن  حداقل یه سقفی بالاسردارید ازآواره خیابون شدن نمیترسین 

شما بجای اونایی ک مستاجر باشین چیکار میکنن ازین سال تاسال دیگه برای رهن واجاره خونه چیزی ازگلومون پایین نمیره 

پول زیادی نداریم که تو دو راهی بمونیم ولی به نظر منم زندگی همین روزاییه که داره میگذره

عزیزم ما هم پولدار نیستیم ولی مدام در فکر این هستیم که چطور میشه پول جمع کرد مثلا من عروسی نگرفتم و جهیزیه نخریدم، همه پولارو گذاشتیم رو پول همسزم و خونه نقلی خریدیم. کل طلاهای عقدم و فروختم برای خونه و وام گرفتیم برای خرید ماشین مدل پایین. 

جوونیم‌گند خورده توشسگ برینه تو پیریم اصلا...تاپیک آخرمو بخون بفهمی تا کجا تو منجلاب گیر کردم

خونده بودم نظرم داده بودم حال الانتم بخاطرهورمونای بارداریه خودتواذیت نکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگ خونه ماشین داری خرج کن لذت دنیارو ببر

خونه در حال ساخت داریم که وسطش موندیم. ماشین هم داریم. ولی بهمون میگن چرا انقد سخت میگیرید همون خونه کوچولو رو داشتین میفروختین رهن میکردین و لذت می‌بردین.من اگر اینکارو میکردیم استرس میگرفتم ولی تو فامیل به خسیس معروف شدیم 

عزیزم ما ماشین داریم مدل پایین و خونه داشتیم فروختیم البته شهرستان خیلی کوچیک بود و د حال ساختن خونه ...

اونا اشتباه میکنن گلم 

شما هم کاش خونه رو نمیفروختید که زمین بخرید و تو ساختنش گیر کنید 

ببین مثلا یکی یه خونه ۱۰۰ متری داره جای متوسط مایل به خوب شهر 

یه ماشین در حد ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومن هم داره 

حقوق نرمال داره و بازنشستگی داره

خب همچین آدمی واقعا باید دیگه تقریبا راحت زندگی کنه و ماهانه کمی هم پس انداز کنه 

ولی کسی مثل شما باید پس انداز بیشتری کنه و در حد کم هم خرج کنه برای خودش

والا منم زندگیم به سبک فامیلتونه... من که وارد دهه سی شدم نمیتونم دیگه انقد صرفه جویی کنم پول برا لذ ...

منم 32 سالمه ولی بشدت فکر روزهای و سال‌های بعد هستم. شایدم افکارم اشتباست 

خونده بودم نظرم داده بودم حال الانتم بخاطرهورمونای بارداریه خودتواذیت نکن

بی پولی اصلا برام مهم نیس

شوهره بخاطر قرضایی که داره منو تنها گذاشته رفته فقط لِه و لورده نشیم زیر بار قسطا

جوونی مون این شد

بیین پیری مون چی بشه

بی پولی اصلا برام مهم نیسشوهره بخاطر قرضایی که داره منو تنها گذاشته رفته فقط لِه و لورده نشیم زیر با ...

این روزانهایت بخواد۵سال طول بکشه ولی بعدش آرامشه