2777
2789
عنوان

مامان هایی که مدرسه ای دارید

221 بازدید | 16 پست

ازتون مشورت میخوام.بچم سی پیه دستش ضعیفه ویه سری مهارت هاش ضعیفه.پیش دبستانیه.مدرسه عادی میره.درمانگرذهنیش میگه ذهنش میکشه بایدعادی بره ولی احتمالادیرآموزه.مدرسه رواصلادوسنداره.الان۲روزه که نمیره گریه میکردمیگفت نمیخوام برم.امشب برگشت گفت راجع به تمرکزگفت.بهش گفتم توتمرکزت خوبه گفت ولی من نقاشی دندونوباآبرنگ رنگ زدم خراب شده ولی همکلاسیام همشون تمرکزشون خوب بوده.ازش که پرسیدم گفت حواسم نبوده آب ریخته زیرکاغذم خواستم زیرشوتمیزکنم پاره شده...واقعاگاهی برام سوال میشه که عایابچم بهش فشارنمیادمدرسه عادی بخونه.توروحیش تاثیرمنفی نمیذاره؟بخاطردست ورزی ومهارت حرکتی ضعیفش.ازاونورمیترسم استثنایی بزارم اونطورکه توانشوداره پیشرفت نکنه به پیشرفت ذهنیش اهمیت ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر بچه تون دیر آموزه تو مدرسه عادی اذیت میشه

راستش درمانگرنگفته دیراموزه.خودم احتمال میدم.دیراموزهم نباشه مهارت های حرکتیش ضعیفه واین باعث میشه خودشوبابقیه مقایسه کنه وضعف هاش رواعتمادبنفسش تاثیربزاره.ولی مدرسه استثنایی هم توقعشون ازبچه کمه شایدکندپیش برن.

واسش مثال بزن هر کسی یه شغلی داری یه توانایی داره یکی خواننده میشه یکی دکتر یکی دونده همه مثل هگ نیست باید بفهمیم تو توی چی از بقیه بهتری

تمرکز کن رو اون جنبه اش که خوبه تو تکلم خوبه؟ اگه خوبه بهش بگو تو گوینده میشی خواب دیدم و رو مهارت های گفتاریش تمرکز کن و بگو این درسا رو هم بخون باید همه اینا رو بخونن ولی تو تو فلان کار از همه بهتری

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
راستش درمانگرنگفته دیراموزه.خودم احتمال میدم.دیراموزهم نباشه مهارت های حرکتیش ضعیفه واین باعث میشه خ ...

نه اینطور نیست مدرسه استثنایی توقع شون از بچه کم نیست فقط شیوه ی اموزششون متفاوته..

من چند سال پیش معلم ابتدایی بودم یه شاگرد استثنایی داشتم اورده بودش مدرسه ی عادی بخاطر چشم و هم چشمی های فک و فامیل هاش..این بچه انقدررررر اذیت شد تو مدرسه ک حد نداشت جوری بود ک زنگ‌تفریح اجازه نمیدادم بره بیرون میگفتم پیش خودم بمون یا اگر میرفت تو حیاط از تو پنجره دفتر نگاش میکردم ک کسی اذیتش نکنه دلم واسش میسوخت

موقع املا نوشتن اصلا تمرکز نداشت هیچی نمی‌نوشت تو دفترش 

سلام..مداد گرفتنش چجوریه؟؟اگه میتونه خوب خط بکشه مشکلی نداره..کاربرگ های دست ورزی هست اینترنت چاپ کنید..تاثیر داره تو کشیدن و عضلات انگشت ها رو تقویت میکنه و تمرکز بالا میره..بیشتر خمیربازی براش بگیرین..تو خونه..کلا بازی های مربوط به انگشت ها رو انجام بده

...

عزیزم بیشتر کلاس پیش و اولیا همینن تازه واره یه مرحله ایی شدن  براشون سخته من خودم شحصا پسرمو پیش نفرستاده بودم بخاطر کرونا بعد کلاس اول همه چیزش اوکی بود صدا کشی وبخش کردن ولی درطول روز یه خط به زور مینوشت باکتک خیلی دست پاچلفتی بود سیستممو بهم میریخت دعوا فداش بشم چه فشاری سرش بود من درک نکردم بعد کل تعطیلات عید وتابستون خودم نشستم درسش دادم اماده شد براپایه دوم بخداالان شاگرد ممتاز کلاسه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

خواهر منم تقریبا اینجوری بود 

بهش گفتم با گِل بازی کنه،هدف گیری کنه دیوارو با گِل بزنه 

کاغذ مچاله کنه،چهار دست و پا بره و از این کارا 

مشکل خواهرم این بودی توی بچگی چهاردست و پا نرفت،یهو سرپا افتاد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اگر مهارت های حرکتیش ضعیفه از همین الان بهش مهارت یاد بده بزار دکمه های لباس را باز بست کنه..بند کفش هارا بهش یاد بده ببنده..مراورید را نخ کنه..بفرستش کلاس سفال گری..نقاشی زیاد بکشه