2777
2789
عنوان

رفتارهای مشکوک همکارم (آقای متاهل)

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 63 پست
آخه تا همه صحبتا رو کرده بودیم در مورد کار اینجوری نبود یهو امروز رید توشمن دنبال ی لقمه حلالم خییلی ...

تا موقعی حلاله که فقط به فکرکارت باشی.الان که فهمیدی متاهله پس بشین کارتو بادقت انجام بده. اشتباه بزرگی کرد رفتی ناهار باش 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

بعضیا چقد تو فیلمن میگن استعفا بده!!!!

میدونید شغل چقدر سخت بدست میاد که بخاطر یه نر بیاد کارشو بهم بریزه

اگه مافوق نیست میتونی کااااملاااااا نادیده بگیریش و هرچیم زنگ زد و پیام داد یا حضورا حرف زد صداشو ضبط کنی مدرک جمع کنی آبروشو ببری یا حداقل تهدیدش کنی اگه مزاحمت بشه به زنش میگی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر محیط کارت امن و مشکلی نمی تونه برات ایجاد کنه 

اصلا از کارت نیا بیرون 

مم سالهاست دارم کار می کنم اگر بخاطر رفتار آدما بخوای استعفا بدی که بیچاره ای تو محیط کار رفتارهای عجیب چه از سمت آقا چه خانم زیاد هست 

تو باید یاد بگیری چطوری رفتار کنی از حدشون خارج نشن 

مثلا دعوت ناهار رو نباید می پذیرفتی اصلا 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
تمام مردایی که میخوان خیانت کنن همینا رو میگن زنم سرده رابطه نداریم سنتی بود اتنخاب خودم نبود ...

یه عوضیی هم به یه بیشعوری گفت زنم بچه دار نمیشه این احمق هم باهاش ازدواج کرد بعد کاشف به عمل اومد همسرش نه تنها بچه دار ه بلکه سه قلو هستن 

سرکارگرته ؟ چه شغلیه ؟ ازش مدرک جمع کن فعلا ، کم نیار

صاحب رستورانه این قضیه اینجوری پیش اومد  ک من زیاد لب ب غذاهای اونجا نمیزدم دوس نداشتم اینم بهونه اومد دستش ک جایی میشناسم خیییلی غذاهاش خوبه و خودم همیشه میرمو... 

باور کن انقد گفتم نمیامو ممنونم دیگه خودم خجالت میکشیدم 

اینم یادم رفت بگم من تو ماشینش ک نشستم رفتم عقب گفت بیا جلو بشین گفتم ن راحتم، دوباره موقع برگشتن خواستیم سوار شیم گفت بیا جلو! 

من بازم رفتم عقب

بدبخت سرکارگرشه حتما نتونسته نه بگه مشخصه اولاشه و جوونه اونم همچین جرئتی کرده

بازم ربطی نداره 

آدم باید به فکر خودش باشه ، همین که فهمیده اون مرد متاهله یعنی باید دور خودش خط قرمز میکشید تا اون طرف هم حریم رعایت کنه

وگرنه که چون اون رییسه باید هرکاری گفت این خانوم انجام بده؟ 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
صاحب رستورانه این قضیه اینجوری پیش اومد ک من زیاد لب ب غذاهای اونجا نمیزدم دوس نداشتم اینم بهونه او ...

اگه جلوت خودکشی میکرد هم نباید میرفتی عزیزم

همین رفتنت واسش چراغ سبز شده

جایی که پای غرور و شخصیتت وسطه خجالت معنی نداره 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
صاحب رستورانه این قضیه اینجوری پیش اومد ک من زیاد لب ب غذاهای اونجا نمیزدم دوس نداشتم اینم بهونه او ...

وای از این به بعد تعارفی نه نگو ، جدی بگو نه کار دارم بعد این قراره برم جایی سعی کن یه خانوم پیدا کنی یا مرد با اون صمیمی شی کنارشون باشی بهونه نیاد دستش تنها گیرت بیاره فک کنم مظلوم میزنی