2777
2789
عنوان

کسب درآمد تو سن پایین

46 بازدید | 5 پست

سلام . من یه دختر ۱۴ سالم.

من با اینکه پدرم به اندازه پوشیدن لباس های گرون پول داره هیچوقت پول نمیده برای لباس های قیمت بالا و یا اصلا ارزون ترییین وسیله روتین پوستی.منم توی زندگیم خیلی این جور وسایلو لازم دارم و دلم میخواد که دستم تو جیب خودم باشه. مادرم هم منو به این کار تشویق میکنه اما نمیدونم از کجا باید استارت کارو بزنم و شروع کنم،چطوری پس انداز کنم(اینو بگم بابام مارو مسافرت و ..میبره و تا دلتون بخواد برامون خوراکی می‌خره مخصوصا سر صبح وقتایی که میرم مدرسه) و فقط با همونایی که گفتم مشکل داره .

لطفا راه کار کسب درآمد بدید برام و اینکه لطفا یه کار توی مدرسه باشه. ممنونم

سنت کمه زوده از الان درگیر این چیزا بشی 

الان فقط نوجوونی کن و درستو بخون و از زندگی لذت ببر

فوقش میتونی بابات پول هایی که برای خرید خوراکی میده رو جمع کنی و باهاش چیزایی که میخای بخری

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنت کمه زوده از الان درگیر این چیزا بشی الان فقط نوجوونی کن و درستو بخون و از زندگی لذت ببرفوقش میتو ...

اخه منظورم کار های سخت نیستش که همون درحد مدرسه و...

درسام میخونم و نمره های خوبی میگیرم و حالم تو زندگی خوبه ،اما با اینکارا بهترم میشه :)

اخه منظورم کار های سخت نیستش که همون درحد مدرسه و...درسام میخونم و نمره های خوبی میگیرم و حالم تو زن ...

ببین حالا که خیلی اصرار داری کار کن ولی اولویتت نباشه

سعی کن اولویتت درس خوندن و کسب مهارت باشه

مثل زبان دوم یا نواختن یه ساز و کلا برو تو اجتماع

در کنارش اگر خواستی میتونی ادیت اینستاگرامی یادبگیری پروژه بگیری در حد دو سه میلیون 

مبتلا به فیلوفوبیا یعنی ترس از عاشق شدن.