2777
2789

نمیتونم حرفایی که خواستگارم زد بعد فهمیدن شرایطم فراموش کنم اخه من هیچ نقشی تو انتخابشون نداشتم 

کلا لهم کردن چقدراز بالا بهم نگاه کردن خوب نمیخواید بگید معیارامون بهم نمیخوره دیگه اینکه خونه ت فلانه بابات فلان ننت فلانه چیه حالا خداروشکر خانواده من معمولین فقط شاید شغل بابام سطح پایین باشه  از نظر بقیه ...

خیلی دلم شکسته خوب نمیشه 💔

الهی خبیر نبینن خیلی سوختم هنوزم دارم‌ میسوزم کاش همینطوری که منوسوزندن دلشون بسوزه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن آه مظلوم عرش خدا رو به لرزه درمیاره..

به خودت افتخار کن 

که خونواده ات با پول حلال بزرگت کردن و خدا نخواست ادمای عوضی بیان تو زندگیت 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مطمئن باش خدا بدجوری میذاره تو کاسه شون وقتی دل یه دختر پاک و معصوم و شکوندن

دو نفر این کارو کردن 

اتفاقا یکیشونو فهمیدم که با یکی خواسته عقد کنه بهم خورده چقد اونروز من جیغ زدم بعدا فهمیدم بهم خورده هر چن که از ته دل نمیخواستم یه دختر دیگه دلش بشکنه 

این کانال و برای ازدواج عضوشو. ب خیلیا معرفی کردم. 

ازشون مشاوره تلفنی میتونی بگیری و بپرسی که چیارو بگی تو جلسه خواستگاری و کی بگی کی نگی

https://eitaa.com/mohammadi2i

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بهشون میگفتی خودت و خانوادتم همچین اش دهن سوزی نیستیذ

نشد فرصتش پیش نیومد خانوادش خیلی سطحشون بالا نبود اما خوب معمولی بودن از نظر جامعه 

نمیدونم من چه گناهی کردم خیلی از این قضیه بی دلیل ضربه خوردم 

دو نفر این کارو کردن اتفاقا یکیشونو فهمیدم که با یکی خواسته عقد کنه بهم خورده چقد اونروز من جیغ زدم ...

جیغ کشیدی بابت چی عزیزم متوجه نشدم دورت بگردم

میگن آه مظلوم عرش خدا رو به لرزه درمیاره..به خودت افتخار کن که خونواده ات با پول حلال بزرگت کردن و خ ...

فعلا که من موندم دارم نگا میکنم به زندگیشون 

انتظار داشتم یه بخت خوب و زودتر از اونا نصیبم شه اما خوب اون پسره دیگه روزی صدجا میتونه بره من باید بشسنم یکی بیاد یا نیاد خودمم برم عزتم میره زیر پا

نشد فرصتش پیش نیومد خانوادش خیلی سطحشون بالا نبود اما خوب معمولی بودن از نظر جامعه نمیدونم من چه گنا ...

بهش پیام بده گلم و خودتو بخاطر این عقب. مونده های تازه به دوران رسیده اذیت نکن بذار بزن به جهنم

نشد فرصتش پیش نیومد خانوادش خیلی سطحشون بالا نبود اما خوب معمولی بودن از نظر جامعه نمیدونم من چه گنا ...

حتما خیری بوده 

یوتایی یه تجربیاتی سنگینه ولی می ارزه چون بعدش قوی تر میشی عزیزم..

دخترا ساده افریده نشدن متاسفانه جامعه نمیتونه ادمای پاک و صادق و ببینه بخاطر همین مجبوری یسری سیاست هایی رو داشته باشی و به هرکسی اعتماد نکنی... مجبوری...