2777
2789
عنوان

خواهرای عزیزم جون عزیزاتون بیاین

143 بازدید | 15 پست

منو نامزدم الان چهار ماهه نامزد کردیم اون تو یه شهر دور کار می‌کنه وقتی دوست بودیم هم همونجا کار میکرد

از وقتی نامزد کردیم زنگ نمیزنه پیام نمیده در حالی که خیلی راحت میتونه چرا یعنی من باید چیکار کنم تا مثل اول بشه ؟

یه دختری که به هرچی که خواسته تا الان رسیده و بعد این هم تغییری نخواهد کرد و بازم میرسه😎🥰😂❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر خودت چرا پیام نمیده یا زنگ نمیزنه ، شاید خیالش راحت شده ازت

چون می‌دونه هرچقدرم قهر کنم یا بلاکش کنم بازم زنشم

یه دختری که به هرچی که خواسته تا الان رسیده و بعد این هم تغییری نخواهد کرد و بازم میرسه😎🥰😂❤

دیگه خیالش جمعه که داره شمارو 

ولی باهاش حرف بزن.

بگو  دوست دارم مثل قبل بهم زنگ بزنی..‌

خودت چرا بهش زنگ نمیزنی 

یعنی اگه سراغی ازش نگیری هیچ خبری ازشما نمیگیره 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دیگه خیالش جمعه که داره شمارو ولی باهاش حرف بزن.بگو دوست دارم مثل قبل بهم زنگ بزنی..‌خودت چرا بهش ز ...

نه منم خسته شدم آخه دلم توجه میخواد خودش عادتم داده الان عوض شده 

چون می‌دونه هرچقدرم قهر کنم یا بلاکش کنم بازم زنشم

نه اصلا یجوری رفتار نکن که فک کنه میتونه تحت هر شرایطی داشته باشه تورو. من با شوهرم جوری رفتار کردم از اول میدونه اگه سراغمو نگیره بیشتر ازش فاصله میگیرم و بهش بی تفاوت میشم. واسه همونم روزی چندبار بهم زنگ میزنه..درحالیکه من اصلا سراغشو نمیگیرم

نه اصلا یجوری رفتار نکن که فک کنه میتونه تحت هر شرایطی داشته باشه تورو. من با شوهرم جوری رفتار کردم ...

آخه چجوری 

سه ماهه

تو دروان نامزدی من هر کی رو دیدم من کنه به نامزد چسبیده بود 

حالا این نامزد شنا اگر فاصله می‌کرده عادی نیست مرد ها اکثر بد ازدواج یکم بی محبت میشن ولی نامزدی رو ندیدم اینطوری باشه اگه میخاد همینجوری ادامه بد طلاق بگیرد و اینکه ازش دلیل این سردیشو با سیاست زنانه بپرس