یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روکش میگن بهتره من کامپوزیت کرد دندونم خیلییی داغون بود عصب کشی و پر و کامپوزیت رو در یک روز انجام داد اما تقریبا 3ساعت دهنم باز بود تا تموم شد تقریبا یک هفته نمیتونستم درست باهاش غذا بخورم درد آنچنانی نداشت که خود به خود درد بگیره وقتی دندونام به هم میخورد درد میگرفت
روکش میگن بهتره من کامپوزیت کرد دندونم خیلییی داغون بود عصب کشی و پر و کامپوزیت رو در یک روز انجام د ...
چجوری توی یکروز هم غالب گیری کرد هم کامپوزیت گزاشت؟
منم برام روکش گزاشت،یک ماه و نیم پیش عصب کشی کردم و یک هفته پیشم رفتم روکشمو گزاشتم.وقت دندونامیزارم رو هم خیلیییی درد میگیره درصورتی ک دندونی ک پارسال پیش ی متخصص عصبکشی کردم اصلا اینجوری نیست
هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی
دوباره لابد میخاد پول بگیره...خیلییی پشیمونم خیلییی این دکتر عمومی بود منشیه خیلی ازش تعریف کرد منم ...
روکش رو خبر ندارم ولی تا جایی که میدونم نباید دوباره پول بگیرن توی نت هم نوشته حالا یه معاینه بهتر از هیچی هست مشکلی پیش نیاد ادم خیالش راحت باشه بهتره
کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺
چجوری توی یکروز هم غالب گیری کرد هم کامپوزیت گزاشت؟منم برام روکش گزاشت،یک ماه و نیم پیش عصب کشی کردم ...
نمیدونم خودمم تعجب کردم همه کارها رو تو یه روز انجام دادم دندونم واقعا داغون بود یه دندون خرابه 10تا12ساله بود که دیگه زیاد چیزی هم ازش نمونده بود من فوبیای دندون پزشکی دارم به دکتر گفتم خیلی استرس دارم و خیلی میترسم شاید به همین خاطر همش رو تو یه روز انجام داد