2777
2789

وقتی معماری و هنر قبلا رو نگاه میکنم میگم چقد هنرمند بودن ولی الان هیچ 

مگه هر چی جلوتر می‌ریم نباید پیشرفتشون بیشتر بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چرا مثلا ی چراغی بود چند صد سال خاموش نشده بود یادم نیست کجا بود

من تو اینستا دیدم میگن گذشتگان ما به درجاتی از اگاهی رسیده بودن که همه تکنولوژی و...رو کنار گذاشته بودن .یعنی از علم و دانش زیادشون بی امکانات زندگی میکردن

هیچکس نمیدونه ولی ی سری از معماری ها و هنر ها و مهندسی های اون موقع واقعا حیرت انگیزه مثل اهرام ثلاثه یا چشم مصنوعی یا شهر زیر آب یا همون شمعی ک توی حمام چندین سال روشن بوده ولی دانشمندان ما خاموشش کردن و دیگه هیچوقت نتونستن روشن کنید و ...

انگار چند صد سال از ما جلوتر بودن.. شاید هم بودن شاید پیشرفت کرده بودن حتی پیشرفته تر از ما ولی ی اتفاقی افتاد ک همه علم هاشونو نابود کرد و فقط ما آنروز ی سری آثاری از اونا داریم کسی چمدونه🥲

خب قبلا نویسنده های زیادی بودن چرا چیزی در این مورد ننوشتن

نمیدونم والا منم خیلی دوست دارم بدونم

ولی بنظرم حتما ی چیزی بوده ک ما ازش بی خبریم آخه این همه همر واقعا عجیبه

واقعا فک کن حتی الان هم نمیتونن ی چیز مثل اهرام ثلاثه بسازن با این همه دم و دستگاه.. واقعا عجیبه

از نظرشون تکنولوژی اسیب زننده بوده

واااای آره منم خیلی دوست داشتم توی ی دوره ای بودم ک ن گوشی بود ن لپ تاپ اصلا هیچی ب هیچی.. باز ما هیچی نسل های آینده ک با ربات اینا سرکار دارن پس چی.. بنظرم دنیا خیلی داره ترسناک میشه

نمیدونم والا منم خیلی دوست دارم بدونمولی بنظرم حتما ی چیزی بوده ک ما ازش بی خبریم آخه این همه همر وا ...

آره تو هر کشوری نگاه می‌کنی نویسنده فیلسوف شاعر دانشمند و.... بوده یعنی قشنگ میتونستن همه چی ب نگارش در بیارن 

آره تو هر کشوری نگاه می‌کنی نویسنده فیلسوف شاعر دانشمند و.... بوده یعنی قشنگ میتونستن همه چی ب نگارش ...

اوهوم..  شاید ی سری نیروهای ماورایی کمکشون کردن😂😂شاید اصلا آدم فضایی اومدن😂

میشه کلی فرضیه آورد ولی نمیشه هیچکدوم اثبات کرد مگر اینکه سفر ب گذشته امکان پذیر بشه😁